Elsker du kage, men er du også optaget af at styrke og træne dine muskler? Så har du brug for et katalog af gode kageopskrifter med protein, som det vi har samlet her. Vi har hos LinusPro et væld af forskellige proteinopskrifter, men her på siden gælder det udelukkende de dejlige kager. Læs med og få fornemmelsen for rækkevidden af forskellige kager, som du selv kan bage derhjemme, uden at du går på kompromis med dine træningsmål.

Kan kager og træning gå sammen?

Undrer du dig over, hvorfor vi her hos LinusPro har kageopskrifter? Det er et faktum, at vi mennesker elsker søde sager, og for manges vedkommende, så er det mere end svært, at holde sig fra dem. Det gælder i særligt høj grad efter træning, hvor din krop skriger efter at få fyldt depoterne op. I stedet for at kæmpe imod trangen til sukker og fedt, så kan du derimod spille med, men sørge for, at de fristelser, som bliver sat foran dig, er proteinholdige godter, der er lave på sukker og fedt. Så får du nemlig et proteinindtag, som hjælper dit muskelarbejde, og du undgår et overforbrug af kulhydrater, som kan modarbejde dine mål med træningen.

Derfor er proteinkager en måde at imødekomme din naturlige trang til at guffe i dig, som er i forlængelse af din sunde livsstil. Og derfor har vi samlet opskrifter på kager med proteinpulver, som du kan gå på opdagelse i.

Ingredienser til proteinkager

Når du skal lave en kage med protein, så har du brug for en række ingredienser, som giver den lækre smag og konsistens, som du kender fra almindelige kager, uden at tilføre store mængder sukker og fedt. Her er nogle af de ingredienser, som du med fordel kan have stående klar i skabet eller køleskabet:

  • LinusPro proteinpulver
  • Sukkerfri chokolade
  • Multisød
  • Skyr
  • Sukrin Gold
  • Fibersirup fra Easis
  • Vaniljeessens
  • Becel

Det er ikke fuldstændig liste, men det er ting, som ikke alle lige har stående, men som kan være nødvendige, når du skal følge en af vores opskrifter på en proteinkage.

Lær at bage proteinkager

Hvis du endnu ikke har lært at bage kager, så kan et projekt med proteinkager og vores mange opskrifter måske være den slags motivation, som får dig ud i køkkenet. Alle elsker at få serveret en kage, så det er ikke værst, hvis du lige kan hive en god kageopskrift eller to ud af ærmet.

Protein og muskler hænger sammen

Protein er dine musklers føde, og det er derfor nødvendigt, at du tilfører godt med protein til dine muskler, hvis du vil have det maksimale ud af din træning. Det er uanset om du går efter at tone dine muskler, eller at opbygge store muskler, og derfor er det bare om at få skabt gode vaner, hvor protein let kan blive føjet til din diæt. Kager med protein er en af de lidt usynlige og uventede måder hvorpå du kan øge dit indtag af protein, så kig vores kageopskrifter igennem, og kom i gang med at lave lækre proteinkager derhjemme.