Er proteinshakes en af dine favoritmetoder til at få et godt og lækkert indtag af protein? I så fald bør du prøve kræfter med nogle af vores lettilgængelige opskrifter på proteinsmoothies, som vi har samlet for dig her på siden. Når du laver din egen smoothie, så er det oplagt at bruge proteinpulver, så du er sikker på, at dine muskler har noget at arbejde med. Læs med her og i opskrifterne, og bliv en mester til at lave dine egne proteinsmoothies.

 

Smoothies med ekstra protein er vejen frem

Når du skal begynde at lave dine egne proteinsmoothies, så er det godt at have opskrifter ved hånden, men det vigtigste er forberedelsen, der gør, at du let kan lave en smoothie, når du lige føler for det. Det er fantastisk nemt at lave en proteinsmoothie, men hvis du ikke har ingredienserne og udstyret på plads i forvejen, så får du det ikke gjort. Vores råd til dig er derfor, at du gør plads i fryseren, og sørger for at have disse ting på lager eller stående klar:

  • En blender
  • Skummetmælk – eventuelt langtidsholdbart UHT-behandlet mælk, hvis du sjældent bruger mælk.
  • Proteinpulver med smag, eksempelvis vaniljesmag eller jordbær.
  • Frosne bær/frugt såsom banan og jordbær
  • Vaniljesukker
  • Sødemiddel

Fremgangsmåden, når du laver en smoothie, er i udgangspunktet simpel. Du blender dine frosne bær eller frugter med mælk, proteinpulver og smagsgivere såsom vanilje, og så har du en lækker smoothie, som du kan nyde efter træning, som mellemmåltid, eller til dit morgenmåltid.

Brug vores proteinopskrifter som inspiration

Når du skal kombinere din sunde livsstil og kærlighed til god mad og drikke, så er proteinholdige opskrifter din ven. Det gælder lige fra smoothies til desserter og alskens mad, der er lavet på baggrund af en god portion protein. Opskrifterne sikrer, at du får brugt de rette ingredienser, der ikke står i vejen for dine træningsmål, samtidig med at du bliver inspireret til at prøve nye ting med protein i dit køkken.

Derfor har vi samlet en masse proteinopskrifter her hos LinusPro, som du kan tilgå og bruge lige som du vil. Det er for at hjælpe dig med at spise godt og varieret, samtidig med at du giver dine muskler masser af protein at arbejde med. Du kan både følge vores proteinopskrifter på smoothies og andre gode sager til punkt og prikke, og du kan bruge dem mere løst som inspirationskilde og vejledning.

En proteinsmoothie, der giver dig lyst til mere

Det særligt gode ved smoothies er, at de er så skønne og smagfulde, så det er en god måde at få lidt ekstra protein ind i kosten. Samtidig får du drukket gode frugter og bær, der er fyldt med vitaminer og energi, som du også har brug for, når du fører et liv med hård træning og skarpe mål. Se nærmere på vores opskrifter på proteinsmoothies, og glæd dig til at få gode vaner, med masser af protein.