Du er her

Opskrifter

Bare fordi man ønsker en sund livsstil med proteinholdige produkter, behøver man ikke ty til den samme proteinshake hver gang. Vi har hos LinusPro Nutrition fundet på nogle spændende opskrifter baseret på vores produkter til jer derude.

Vi har sammensat nogle lækre opskrifter til jer, som ønsker et sundt alternativ til kage og andre fristelser. 

Selvom vores egne proteinbarer er ret så lækre, hvis vi selv skal sige det, så er det også sjovt at eksperimentere med hjemmelavede proteinlækkerier. Derfor giver vi dig her opskriften på en lækker pistacie-proteinbar med Spirulina. 

Selvom kalenderen snart siger slut august, synes vi altid, der er plads til en is. Især dem, der er proppet med protein. Og lige præcis sådan en får du opskriften på her. God fornøjelse. 

 

Opskriften giver 2 is: 

Morgenmad, frokost, eller bare en lækker snack mellem måltiderne. En greenie kan bruges til alt! Her får du en supernem og proteinrig opskrift fyldt med masser af antixoidanter. 

Opskriften gælder til 1. person 

MUMS! Augsta (Instagram: Schade.dk) giver dig her opskriften på en lækker proteinkage med Spirulina og pistacie, som går lige i guns!

Ingredienser:

Uhhm, var det noget med en sund "a la Magnum" is med pistacie og chokoladesmag? Vores ambassadør Fitmombydorthe giver dig opskriften på en proteinrig lækkerbidsken-perfekt i sommervarmen!

Ingredienser: 

Har du hørt om vores WHEY100 proteinpulvere med Moringa og Spirulina? Hvis ikke er det tid til at spidse ører, og læse meget mere om de to superfoods lige, 

Vi fortsætter med lækre, sunde fristelser, og giver dig her en proteinis med chokoladesmag. Opskriften giver ca. 4 lækre chokoladeis. 

Vores ambassadør Fitmombydorthe har været i køkkenet for at ekperimentere med koldskål.
Derfor får du her en lækker og sund version, der ovenikøbet er proppet med protein til dine guns.

Lækker og kølende opskrift på chia-vaniljegrød til de varme sommermorgener.
Opskrift til 1. person

Sider