pakketilbud
Slide

Pakketilbud

 Gratis fragt v. køb over 399,-
pakketilbud
pakketilbud

Fordele ved vores abonnementer

pakketilbud

Du får kosttilskud af høj kvalitet, der er fremstillet med god smag. Alle pakker leveres fragtfrit til en super skarp pris uden skjulte gebyrer.

pakketilbud

Vi har lavet en prøvepakke til en favorabel pris. Det har vi gjort for at byde dig velkommen og give dig forskellige produkter, som du kan prøve.

pakketilbud

Alle vores abonnementspakker sendes altid med gratis fragt. Der er derfor ingen skjulte gebyrer eller ekstra regninger.

pakketilbud

Du bestemmer selv hvilken abonnementspakke, du vil modtage fra måned til måned. Vil du have forskellige pakker fra gang til gang, så kan du hurtigt og enkelt selv ændre det.

pakketilbud

Alle vores abonnementspakker er lavet af høj kvalitet og indeholder en fantastiske smage.

pakketilbud

Vi har ingen bindinger, så du kan opsige dit abonnement når som helst.

Pakketilbud: Få alt du skal bruge i én pakke

Det kan være svært at overskue udvalget af proteinbarer og proteinpulver, der er på markedet. Der er meget at vælge mellem, og hvilke har du brug for? Vi synes ikke, det behøver at være så kompliceret. Derfor har vi hos LinusPro gjort tingene endnu nemmere og billigere for dig med pakketilbud.

Vores pakketilbud består af forskellige proteinpulvere, barer og kosttilskud, som i samarbejde med hinanden er det perfekte udgangspunkt for en endnu sundere hverdag. 

Basispakke, premiumpakke eller deluxepakke? Find den pakke, der passer dig

Hvad end du er helt grøn indenfor kosttilskud, eller du er en garvet fitness-entusiast, så kan du finde et pakketilbud, der passer til dine behov. Er du interesseret i vores produkter hver for sig, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af  proteinpulver, proteinbarer, muskelopbygning og vitaminer.

Hvad er der i en pakke fra LinusPro?

De forskellige pakker har vi sammensat med fokus på at give dig den største rabat, så du sparer flest penge – det synes vi kun er fair. Derudover har vi selvfølgelig fokus på at lave pakker, der er proppet med proteinrige produkter.

En blanding af proteinpulver, proteinbarer, kreatinpulver og hydropulver udgør de forskellige pakker. Det kan du læse meget mere om under hver enkelte produkt, hvor du også kan vælge de specifikke smagsvarianter, du vil have i dit pakketilbud. På den måde kan du skræddersy dit pakketilbud. 

Hos LinusPro får du kosttilskud, der virker

Vores pakketilbud er alle fyldt med produkter fra vores eget brand, LinusPro. Det er et mærke, vi helt selv fremstiller med hjælp fra vores fantastiske leverandører i Danmark. 

Hos LinusPro har vi mange års erfaring med at producere føde- og drikkevarer til det danske marked. Vi elsker at udvikle nye produkter, som også forklarer vores til tider skiftende udvalg.

Selvom vi holder af at eksperimentere, gør vi det ikke halvt. Alle LinusPro produkter er af allerhøjeste kvalitet, og de er alle gennemtestede. Vi vil nemlig kun forhandle produkter, som vi faktisk kan stå inde for. 

Billige, smækfyldte pakketilbud fra LinusPro – køb dem i dag

Er det på tide at prøve lidt forskellige proteinbarer og -pulvere – og spare penge samtidig? Så tag du et kig på vores pakketilbud her på siden. 

Når du bestiller for mere end 399 kroner, får du fri fragt med i købet. Husker du at bestille inden klokken 14 på en hverdag, sørger vi for at afsende samme dag.Vil du i kontakt med os? Du er altid velkommen til at ringe til os indenfor vores åbningstid på 20 72 33 83. Alternativt kan du sende os en e-mail på info@linuspro.dk – så svarer vi inden for en hverdag.