Ingredienser:

40 g mandler
40 g saltede pistacienødder
25 g sukrin
50 g LinusPro WHEY100 proteinpulver med neutral smag
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 æg
25 g vegetabilsk fedtstof til bagning
50 g mørk chokolade med min. 70 % kakao

Topping:

2 kiwifrugter, lidt hakkede mandler, pistacienødder og mørk chokolade

Fremgangsmåde:

Fjern skallerne på pistacienødderne, og hak chokoladen. Forvarm din ovn til 200 grader.
Blend mandler og pistacienødder til mel. Bland nødder med sukrin, proteinpulver, vaniljesukker og bagepulver.
Tilsæt æg og fedtstof til melet. Dejen skal være klistret. Vend chokoladen i dejen.
Hæld dejen i en form med en diameter på ca. 21 cm. Dæk kagen med stanniol, og bag den midt i ovnen ved 200 grader i cirka 20 min.
Fjern stanniolen, og bag kagen i yderligere 10 min., indtil overfladen er sprød og gylden.
Lad kagen køle helt af, og pynt med kiwi, hakkede mandler, pistacienødder og mørk chokolade.

1