Viser alle 2 resultater

Pre Workout


LinusPro Pre-Workout er et tilskud designet til netop dig, der vil opnå de bedste resultater med din træning. Produktet indtages cirka 30 minutter før træning og giver dig dermed et ekstra boost af energi, så du kan opretholde fokus og et højt energiniveau gennem hele din træning. LinusPro Pre-Workout er med til at øge din krops muskulære udholdenhed, styrke, energi og fokus på træningen.

LinusPro Pre-Workout kommer i pulverform, og opblandes i enten vand eller anden væske. Foruden aminosyrer indeholder produktet 4 andre kraftfulde komponenter, som alle er med til at give din træning et ekstra boost, så du opretholder din koncentrationsevne under hele træningspasset. Netop koncentration og fokus er essentielt for enhver atlet, der ønsker at opnå seriøse resultater med sin træning.

Aminosyrer

Branched Chain Amino Acids er en betegnelse for tre forgrenede essentielle aminosyrer: leucin, isoleucin og valin. Kroppen syntetiserer ikke disse aminosyrer selv, derfor skal de indtages via kosten. Helt overordnet stimulerer aminosyrer proteinsyntesen og medvirker til øget muskelmasse og forbedret muskeludholdenhed.

Beta-alanin

Studier viser at supplementering med beta-alanin, kan øge muskeludholdenhed og dermed øge sportslig præstation i flere sammenhænge. Beta alanin er kendt for at give overskud under træning, så man altid får et par ekstra repetitioner med. Aminosyren kan på samme vis klæde dig bedre på til en hård løbetur eller en omgang roning med høj intensitet, hvor mælkesyren virkelig kan mærkes.

Koffein

Koffein kender de fleste fra almindelig kaffe og the. Koffein er oprindeligt et giftstof, som flere planter producere i forsvar mod insekter, men til vores held er menneskekroppen en kende mere tolerant. Koffein er for mennesker et kraftfuldt stimulerende middel, som bærer mange fordele med sig. Koffein er dog mest kendt for sin opkvikkende effekt og er derfor klassificeret som en ”Nootropic”. Det betyder at koffein primært stimulerer hjernen og dens kognitive funktioner.

2