Da den nye persondataforordning træder i kraft fredag 25. maj 2018, har vi opdateret vores PRIVATLIVSPOLITIK.

Opdateringen betyder, at det nu bliver mere tydeligt for dig, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i forbindelse med, at du har samtykket til at modtage nyhedsbreve med gode tilbud fra Linuspro.dk.

I vores persondatapolitik kan du blandt andet læse mere om:

  • Hvilke oplysninger vi behandler om dig
  • Formålet med behandlingen
  • Dine rettigheder i forbindelse med vores behandling
  • Vores slettepolitik

Vi håber, at du fortsat ønsker at modtage gode tilbud fra Linuspro.dk. Men hvis du ikke længere ønsker dette, kan du tilbagekalde dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve ved at skrive til INFO@LINSPRO.DK.

Behandling af personoplysninger

Hos LINUSPRO.DK behandler vi almindelige personoplysninger herunder registrerings- og kontaktoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail og betalingsoplysninger.

Indsamling af oplysninger og formålet heraf

Vi har kun de oplysninger, som du har givet os adgang til. Dette kan for eksempel være i form af samtykke til, at vi må sende nyhedsmails. Her gemmer vi din mailadresse og dit navn. Ved ordreafgivelse gemmer vi dine kontaktoplysninger i form af navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og betalingskort. Formålet heraf er for at behandle din ordre og sende dig nyhedsmails.

Sletning af dine personoplysninger

Retten til at blive glemt. Ønsker du sletning af dine oplysninger, bedes du kontakte os på mail på INFO@LINSPRO.DK.

Brug af cookies

Vi bruger cookies, som er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger på brugerens pc, smartphone, tablet eller lignende.