Ingredienser:

4 små modne bananer (300 g)
2-3 æg
2 spsk. rørsukker
1 spsk. HUSK
1 tsk. (glutenfri) bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
30 g fuldkornsrismel
30 g LinusPro WHEY100 proteinpulver med smag af vanilje
30 g majsmel
100 g udstenede dadler
50-100 g mørk chokolade af god kvalitet

Topping:

Kokosflager, nødder eller lign

Fremgangsmåde:

Blend bananer, dadler og æg (evt. i en minihakker). Kom det over i en skål.
Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør grundigt. Kom massen i en form med bagepapir ca. 20-30 cm.
Bag kagen ved 200 grader i ca. 20 minutter (bagetider er altid vejledende).
Fordel mørk chokolade på kagen, så det smelter.
Lad chokoladen størkne (evt. i køleskab) og skær kagen i små stykker.

Opskriften er udviklet af Maya Lützhøft – HTTPS://MAYADROEM.DK

1