Af Natasha Hansen

 

Lækre svampede protein hveder til store bededag ☺️☺️ 

Til 15 kanelsnegle skal du bruge følgende: 

 

Ingredienser

 

Dej:

  • 30g gær
  • 2 dl mælk
  • 2 æg
  • 1 tsk kardemomme
  • 1/2 tsk salt 
  • 400g hvedemel
  • 35 g Fibersirup fra easis
  • 25g Whey100 proteinpulver med vaniljesmag fra @linusprodk 
  • 1 æg til pensling 

 

Fremgangsmåde 

Lun mælken (omkring 35 grader) og udblød gæren deri.

Tilsæt æg, fibersirup, vanilje proteinpulver, kardemomme, salt og hvedemel.

Kør dejen 5-10 minutter på køkkenmaskinen eller ælt i hånden.

Lad dejen hæve 1 time.

Form dejen til 15 boller og kom dem i et fad beklædt med bagepapir og lad dem hæve i 30 minutter.

Pensl nu bollerne med et sammenpisket æg.

Bag hvederne ved 200 grader i ca. 12-15 minutter.

Spis dem enten som de er, eller skær dem over og rist dem i ovnen eller på brødristeren

1