Ingredienser:

240 g dadler
3 økologiske æg
110 g Mandelmel
2 tsk. bagepulver
40 g kokosmel
2 tsk. mandelaroma
1 tsk. vanillepulver
20 g sukrin
1 spsk. olie
40 g LinusPro WHEY100 proteinpulver med smag af vanilje
1,5 dl vand
Mørk chokolade eller glasur

Topping:

Bær eller frugter efter eget valg

Fremgangsmåde:

Tag stenene ud af dadlerne. Blend dadler, æg, olie, mandelaroma og vand, og tilsæt dernæst de tørre ingredienser.
Kom dejen i en tærteform med bagepapir. Bag den midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. (obs. bagetider er altid vejledende).
Stik i den med en kniv for at afgøre, om den er færdig. Det er vigtigt, at den er kølet af, før du skærer den. Du kan overtrække den med mørk chokolade eller lave en glasur.

Opskriften er udviklet af Maya Lützhøft – HTTPS://MAYADROEM.DK

1