(Cirka 8 stk)

Ingredienser:

30 g mandler
125 g friske dadler
60 g marcipan (sukkerfri)
20 g LinusPro WHEY100 proteinpulver med smag af chokolade
2 spsk. vand
25-30 g mandelmel

Topping:

Mørk chokolade
Tørret hindbær
Spiseligt glimmer

Fremgangsmåde:

Start med at hakke mandlerne fint i en minihakker.
Tag stenene ud af dadlerne, og kom dem op i minihakkeren sammen med marcipan og mandelmel.
Opløs proteinpulver i lidt vand og tilsæt det til de resternede ingredienser.
Sæt massen på køl 30 minutter, så bliver den lidt fastere at arbejde med.
Rul dadelmassen til aflange stykker.
Smelt chokolade over vandbad og beklæd dine påskeæg med chokolade.
Pynt med fx frysetørret hindbær eller hakkede mandler.

Opskriften er udviklet af Maya Lützhøft – HTTPS://MAYADROEM.DK

1