Af Natascha Hansen

Ingredienser til 10 stk: 

  • 220 g Hvedemel ⠀
  • 20 g Whey100 proteinpulver med vaniljesmag fra Linuspro 
  • 40 g multisød ⠀⠀⠀⠀⠀
  • 20 g bagepulver  ⠀⠀⠀⠀⠀
  • 3 g salt⠀⠀⠀⠀
  • 80 g becel let ⠀⠀
  • 140 g skyr ⠀
  • 30 g chokolade (mørk, lys eller hvid)
  • 40 g protein spread fra Easis 
  • 75 g hindbær 

 

Start med at blande hvedemel, proteinpulver, bagepulver, multisød og salt i en skål.  ⠀⠀⠀⠀

Smuldrer dit becel groft i den tørre blanding og mos det rundt med en ske i blandingen til smøret er smuldret mere ud i den tørre blanding. Det gør ikke noget der er større klatter smør i dejen, det faktisk helt perfekt.⠀⠀⠀⠀

Hak chokoladen groft og tilsæt Protein Spread samt chokolade og mix rundt. Tilsæt hindbær og skyr og mix hurtigt og nænsomt rundt til dejen binder mere eller mindre sammen.⠀

NU, skal håndarbejdet være hurtigt så smørret i dejen ikke bliver for blødt og dejen bliver svær at arbejde med. Fordel nu dejen i 10 lige store dele(vej dem evt af for lige store scones). 

Form dem som boller og tryk dem lidt flade på en bradepande beklædt med bagepapir.  Smid i ovnen 12-15 minutter. Overfladen skal være let gylden.  Når færdige smid dem på en rist og afkøl. 

Ny dem enten afkølet eller giv dem en kort tur i ovnen så de bliver lidt lune 🤤

1