Protein Shakes

Stort Udvalg af kvalitets protein shakes til din træning. Prøv vores mange lækre smage!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Protein shakes: Få alt det protein, du har brug for

Har du et mål om at få hævet proteinindtaget i din travle hverdag? 

Det anbefales altid, at du får størstedelen af din protein igennem din kost. Men det kan stadig være svært at nå dit proteinmål, hvis du har en travl dag på farten – og her kommer protein shakes ind i billedet.

Her på siden finder du alt inden for protein shakes, så du nemt og bekvemt kan få din daglige dosis protein.

Vores protein shakes er smækfyldte med protein og andet godt

Hos LinusPro har vi mange års erfaring inden for kosttilskudsbranchen. Derfor fremstiller vi også vores helt egne produkter – eller også udvælger vi de bedste af de bedste.

Proteinshakes kan laves med proteinpulver og vand, men du kan også købe dem færdiglavede. Det er den slags, du finder her på siden. Hvis ikke du har mulighed for at blande selv, slipper du for besværet ved at købe en færdig shake – så har du altid protein lige ved hånden. 

Protein shakes er smarte, fordi:

  • De smager fantastisk
  • Du kan have dem med på farten – i skole, på arbejde, i fitnesscenteret
  • De fungerer som et glimrende proteintilskud
  • Protein shakes kan hjælpe med at tabe vægt og bygge muskelmasse

Hvad er en protein shake?

Engang var protein shakes forbeholdt de helt store bodybuildere eller atleter, som ville bygge muskelmasse. I dag er det heldigvis blevet et kosttilskud, som langt flere mennesker bruger for at leve en sundere hverdag. 

Protein shakes har til formål at øge mængden af protein, du indtager til daglig. Din krop har brug for protein, så den kan støtte væksten af dine muskler og en række andre processer i din krop.

Når du træner, “skader” og stresser du dine muskler. Derfor har dine muskler brug for at restituere, og det kræver protein. Den største kilde til protein bør altid være din kost – men en protein shake kan være et godt supplement, så du kan få de resultater, du drømmer om. 

Hvor meget protein skal du indtage til daglig?

Protein er utrolig vigtigt i din dagligdag for både det mentale og fysiske helbred. Alt efter hvor aktiv du er, hvordan din krop er sammensat og dit generelle helbreds tilstand, skal du have en bestemt mængde protein per dag. 

Den anbefalede mængde af protein ligger ofte på 0,5-2 gram protein per kilo, du vejer, per dag – men igen afhænger det hele tiden af dig og din krop. 

Er du i tvivl om, hvorvidt du får den helt rigtige mængde protein?

Tag et kig på vores Protein-Guide, hvis du er i tvivl.

Køb protein shakes hos LinusPro – så er du godt forberedt

Vil du have fat i et proteinrigt kosttilskud, du kan have med på farten? Så er en protein shake et genialt bud. Bestiller du for over 399 kroner, er fragten på vores regning. Har du spørgsmål til os? Ring på 20 72 33 83, eller skriv til info@linuspro.dk.

0