Viser alle 9 resultater

Proteinbarer

-20%
BLAND SELV BARS
-17%
MÆNGDERABAT
-17%
MÆNGDERABAT
-17%
MÆNGDERABAT
-17%
MÆNGDERABAT

Protein er en vigtig del af vores kost. Det bidrager blandt andet til at øge og vedligeholde muskelmassen og er derfor meget anvendt i forbindelse med træning, men selvom man ikke træner, skal man alligevel være opmærksom på, om man får nok protein.

Et nemt mellemmåltid

Med LinusPro proteinbarer er det nemt at supplere den almindelige kost med ekstra protein. Proteinbaren er nem at have med i tasken, uanset om du skal på arbejde eller til træning, og så er de nemme og hurtige at spise, da de ikke kræver anden forberedelse end at åbne indpakningen.

En proteinbar kan nemt fungere som et sundt mellemmåltid på farten, når du skal have stillet den lille sult eller har brug for lidt ekstra energi hen på eftermiddagen. Den er desuden velegnet som en hurtig energikilde før eller efter træningen.

Varianter og indhold

En LinusPro proteinbar vejer 55 g og indeholder omkring 24 g protein, hvilket giver et højt proteinindhold på hele 40%. Derudover er der kun omkring 200 kalorier i hver bar (det præcise antal varierer alt efter smagsvariant – læs mere under de enkelte produkter). Det giver dig masser af proteiner uden unødige, tomme kalorier, så du får det optimale ud af, hvad du spiser.

Proteinet i en LinusPro proteinbar kommer blandt andet fra valleprotein isolat og valleprotein koncentrat. Du kan læse mere om de forskellige proteinkilder her.

Vores LinusPro proteinbarer kommer i tre lækre smagsvarianter:

  • Crunchy Caramel
  • Banana & Dark Chocolate
  • Blueberry & White Chocolate
  • Peanut & mælkechokolade
  • Hindbær & mørk chokolade
  • Vegan Bar med Chokolade fra Nordic Protein

Du kan købe proteinbarerne enkeltvis eller i kasser med 24 stk. Prøv også vores Pick’n’mix-pakke, hvor du kan blande 6 barer, helt som du vil, så du kan smage nogle forskellige og finde frem til din favorit.

Ud over vores LinusPro proteinbarer har vi også vores LinusPro Økologiske proteinbarer. De er ligeledes fremstillet af dansk protein, produceret i Danmark og kvaliteten er naturligvis i top.

En LinusPro økologisk proteinbar er 100% organisk og bidrager med de samme positive ting til kroppen, som de almindelige proteinbarer.

Vores økologiske proteinbarer kommer i to velsmagende varianter:

  • Peanuts med nødder, dadler, honning, kakao, gojibær, aroniasaft og havtorn
  • Hindbær med nødder, hørfrø, gojibær, aroniasaft og havtorn

Begge varianter kan købes enkeltvis eller i kasser med 9 stk. Vores økologiske proteinbarer vejer 55 g og har et proteinindhold på 21%.

LinusPro – din garanti for kvalitet

LinusPro proteinbarer indeholder dansk kvalitetsprotein og bliver fremstillet i Danmark. Vi går meget op i at kvaliteten på vores produkter skal være i top, så du trygt kan vælge proteinbarer, proteinpulver, osv. fra LinusPro uden at skulle bekymre dig.

Er du vegetar eller veganer og vil du stadig gerne nyde godt af fordelene ved et proteinsupplement, bør du kigge på vores veganske proteinpulver, som har de samme gode egenskaber, som vores andre proteinprodukter, bare uden animalske råvarer.

Du kan med fordel variere dit proteinindtag med nogle af vores andre proteinholdige produkter, for eksempel vores hydro proteinpulver, som – ligesom proteinbarer – er nemt at have med på farten og ikke kræver nogen forberedelse.

Pris og kvalitet følges ad

Som med alle andre produkter og fødevarer kan du også finde billige proteinbarer rundt omkring. Det er dog vigtigt at huske, at den billigste proteinbar højst sandsynligt ikke er god, både når det kommer til smag og kvalitet.

Hos LinusPro vægter vi kvalitet og gode råvarer og derfor er vores proteinbarer heller ikke de billigste. Til gengæld er vores produkter blandt de bedste proteinbarer på markedet og det kan ses både på smagen og proteinindholdet.

Billige proteinbarer markedsføres ofte med fokus på prisen, så man glemmer at se på det egentlige proteinindhold. Man risikerer derfor nemt at blive snydt i jagten på en billig løsning.

Gør dig selv en tjeneste og brug lidt ekstra, så du er sikker på at få et ordentligt produkt, der kan give dig det proteinsupplement, du er ude efter. Hold også øje med vores side, da du af og til kan finde proteinbarer på tilbud.

9