(6 personer)

Ingredienser:

250 g dadler
100 g kokosmel
2 bananer
1 tsk. kanel
6 æg
200 g mandler
50 g vegetabilsk fedtstof til bagning
3 spsk. kakaopulver
5 spsk. LinusPro WHEY100 proteinpulver med smag af chokolade
1 dl skummetmælk

Topping:

Blåbær, jordbær eller lign.

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 grader. Find din blender eller foodprocessor frem. Start med at blende mandler og kokosmel.
Tilsæt æg, dadler og banan. Når det hele er en sammenhængende masse, tilsættes resten af ingredienserne til dejen. Lad din blender køre, indtil alle ingredienserne er samlet til en jævn masse.
Beklæd en springform (22 cm i diameter) eller et fad (21×21 cm) med bagepapir, og kom dejen over i fadet.
Bag kagen i ca. 1 time midt i ovnen ved 175 grader. Tag kagen ud af formen, og lad den køle af på en rist.

1