LinusPro WHEY100 Proteinpulver 40+ Jordbær

LinusPro WHEY100 Proteinpulver 40+

169,00 DKK
84,50 DKK
  • Et højt indhold af calcium og magnesium
  • Et unikt supplement til din kost
  • Essentielle byggesten for dig og din krop
-+
På lager

SPOT-PARTI: HOLDBARHED OP TIL 2 MÅNEDER

LinusPro har udviklet et særligt proteinpulver til mænd og kvinder over 40 år, hvor der er tilføjet en række næringsstoffer, som man særligt har brug for, når man bliver ældre. Med årene får man blandt andet et behov for øget indtag af protein for at holde kroppen sund og stærk, og netop derfor har LinusPro udviklet dette produkt.

LinusPro WHEY100 Proteinpulver 40+ er ligesom LinusPros andre WHEY100-produkter et valleproteinkoncentrat dog beriget med ekstra calcium og magnesium. Indholdet af calcium og magnesium er særligt vigtigt for din krop for at både dine muskler og nervevæv kan udvikle sig. Begge næringsstoffer fremmer sammentrækningen af dine muskler og kan desuden bidrage til forebyggelse af blodpropper.

Valleprotein udvindes fra mælk, hvorefter det sendes igennem filtreringsprocesser med det formål at koncentrere proteinindholdet. Filtreringsprocessen er med til at opretholde den høje biologiske værdi i proteinmolekylerne. Den høje biologiske værdi sikrer en hurtig og nem optagelse i kroppen efter indtagelse. WHEY 100 Proteinpulver 40+ fra LinusPro har desuden en flot aminosyreprofil med et højt indhold af essentielle aminosyrer, som din krop har særlig brug for.

Hvis du dyrker regelmæssig motion, vil LinusPro WHEY100 Proteinpulver 40+ også bidrage til at opbygge og opretholde din muskelmasse samt forebygge eventuelle skader. Med WHEY 100 Proteinpulver 40+ fra LinusPro får du dermed et fantastisk produkt, der er med til at styrke dine muskler, dine knogler og din krop generelt. Med en stærk krop følger også energi til at klare hverdagens gøremål – hvad end det gælder rengøring, arbejde eller en tur i træningscenteret.

LinusPro WHEY100 Proteinpulver 40+ er let opløseligt under omrøring i vand eller anden form for væske og kan fås i to lækre smagsvarianter; jordbær og chokolade. Proteinpulveret kan blandt andet anvendes i for eksempel pandekager, grød eller smoothies.

NÆRINGSINDHOLD:   Jordbær  
    Pr. 100 gram
Energi   1765kJ / 420 kcal
Fedt   17 g
 - heraf mættede fedtsyrer   7,9 g
Kulhydrat   21 g
 - heraf sukkerarter   16 g
Protein   45 g
Salt   1,6 g
Kostfiber   0,5 g
Kalcium   1290 mg
Fosfor   675 mg
Natrium    150 mg
Magnesium   40 mg
Vitamin D   200 mg 
Ingredienser:

Ultra- og mikrofiltreret valleproteinkoncentrat, calciumcasinat, sødmælkspulver/helmelkspulver, æggepulver/ eggepulver, jordbæraroma, aroma, sødemidler/søtningsmidler: natriumsakkarin, emulgator: sojalecithin, mælkemineraler/melke- mineraler. 100% calcium stammer fra mælken/melken. 100% D vitamin stammer fra æg/egg. 

Brug 30 gram pulver til en shake med 250 ml vand eller mælk. Omrystes i 15-20 sekunder.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR