LinusPro WHEY100 Proteinpulver 40+ Jordbær

LinusPro WHEY100 Proteinpulver 40+

169,00 DKK
  • Et højt indhold af calcium og magnesium
  • Opbygge og opretholde din muskelmasse
  • Let opløseligt under omrøring
  • Et unikt supplement til din kost
På lager

LinusPro har udviklet et særligt proteinpulver til mænd og kvinder over 40 år, hvor der er tilføjet en række næringsstoffer, som man særligt har brug for, når man bliver ældre. Med årene får man blandt andet et behov for øget indtag af protein for at holde kroppen sund og stærk, og netop derfor har LinusPro udviklet dette produkt.

LinusPro WHEY100 Proteinpulver 40+ er ligesom LinusPros andre WHEY100 produkter et valleproteinkoncentrat dog beriget med ekstra calcium og magnesium. Indholdet af calcium og magnesium er særligt vigtigt for din krop for at både dine muskler og nervevæv kan udvikle sig. Begge næringsstoffer fremmer sammentrækningen af dine muskler og kan desuden bidrage til forebyggelse af blodpropper.

Valleprotein udvindes fra mælk, hvorefter det sendes igennem filtreringsprocesser med det formål at koncentrere proteinindholdet. Filtreringsprocessen er med til at opretholde den høje biologiske værdi i proteinmolekylerne. Den høje biologiske værdi sikrer en hurtig og nem optagelse i kroppen efter indtagelse. WHEY 100 Proteinpulver 40+ fra LinusPro har desuden en flot aminosyreprofil med et højt indhold af essentielle aminosyrer, som din krop har særlig brug for.

Hvis du dyrker regelmæssig motion, vil LinusPro WHEY100 Proteinpulver 40+ også bidrage til at opbygge og opretholde din muskelmasse samt forebygge eventuelle skader. Med WHEY 100 Proteinpulver 40+ fra LinusPro får du dermed et fantastisk produkt, der er med til at styrke dine muskler, dine knogler og din krop generelt. Med en stærk krop følger også energi til at klare hverdagens gøremål – hvad end det gælder rengøring, arbejde eller en tur i træningscenteret.

LinusPro WHEY100 Proteinpulver 40+ er let opløseligt under omrøring i vand eller anden form for væske. Proteinpulveret kan blandt andet anvendes i for eksempel pandekager, grød eller smoothies.

NÆRINGSINDHOLD: Jordbær
  Pr. 100 gram
Energi 1765 kj / 420 kcal
Fedt 17 g
- heraf mættede fedtsyrer 7,9 g
Kulhydrat 21 g
- heraf sukkerarter 16 g
Protein 45 g
Salt 1,6 g
Kostfibre 0,5 g
Kalcium  1290 mg
Phosphor 675 mg
Natrium 150 mg
Magnesium 40 mg
Vitamin D 200 mg
Ingredienser:

Ultra- og mikrofiltreret valleproteinkoncentrat, calciumcasinat, sødmælkspulver/helmelkspulver, æggepulver/ eggepulver, jordbæraroma, aroma, sødemidler/søtningsmidler: natriumsakkarin, emulgator: sojalecithin, mælkemineraler/melke- mineraler. 100% calcium stammer fra mælken/melken. 100% D vitamin stammer fra æg/egg

 

Brug 30 gram pulver til en shake med 250 ml vand eller mælk. Omrystes i 15-20 sekunder.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR