Viser et enkelt resultat

Proteinpulver til 40+

Hos LinusPro har vi udviklet et proteinpulver, der henvender sig specifikt til mænd og kvinder fra 40 år og opefter. Det har vi gjort fordi, man med årene får et øget behov for specifikke næringsstoffer for at holde sig stærk og sund. Et tilstrækkeligt indhold af calcium er eksempelvis vigtigt for at muskler og nervevæv kan udvikle sig.

-30%

Vores proteinpulver til 40+ er specifikt udviklet med henblik på at styrke dine knogler, så du sikrer dig en sund krop med masser af energi på arbejdet, på hjemmefronten og i træningscenteret. Produktet har derfor et højt indhold af protein, calcium, vitaminer og mineraler og bidrager dermed med en lang række brugbare næringsstoffer til din krop. 

Det høje indhold af calcium er et særdeles vigtigt kostsupplement for din krop, da knoglevævet nedbrydes og genopbygges gennem hele livet. 

LinusPro 40+ proteinpulver er desuden instantiseret, så det er letopløseligt i vand eller anden væske. 
Brug det eksempelvis i shakes, smoothies, pandekager eller grød.

Proteiner er kroppens byggesten

Proteiner er essentielle byggesten for din krop, da de indgår i mange af kroppens allervigtigste processer. Hele din krop består i virkeligheden af proteiner – din hud, dine muskler og din hjerne er alt sammen bygget op af proteiner. Du kan læse mere om proteiner og proteinpulver i vores detaljerede proteinguide HER

Ønsker du at styrke din krop og forbedre dine præstationer både i hverdagen og i fitnesscenteret, er det nødvendigt at give din krop tilstrækkeligt med proteiner. Når du træner og er fysisk aktiv, nedbrydes dine muskler, og der er derfor brug for protein, så de kan genopbygges, og du kan blive stærkere. Et øget proteinindtag kan desuden reducere restitutionstiden, så du hurtigere kan blive klar til næste træning og ikke skal føle ømhed i længere tid efter.

Styrk din krop og øg din præstationsevne med LinusPro 40+ protein

LinusPro 40+ Protein er, ligesom vores WHEY PRODUKTER, fremstillet af vallekoncentrat. 
Valleprotein udvindes fra mælk, hvorefter det sendes gennem filtreringsprocesser for at koncentrere proteinindholdet. Filtreringsprocessen er med til at opretholde den høje biologiske værdi i proteinmolekylerne. Denne sikrer en hurtig og nem optagelse i kroppen efter indtagelse. LinusPro 40+ protein har desuden en flot aminosyreprofil med et højt indhold af essentielle aminosyrer, som din krop har særligt brug for. 
I vores 40+ protein er der desuden tilført ekstra calcium og magnesium, for at styrke kroppen og opretholde en sund og stærk opbygning. Begge næringsstoffer fremmer sammentrækningen af dine muskler og kan desuden bidrage til forebyggelse af blodpropper.

Hvis du dyrker regelmæssig motion, vil LinusPro 40+ proteinpulver også bidrage til at opbygge og opretholde din muskelmasse samt forebygge eventuelle skader. Med LinusPro proteinpulver til 40+ får du dermed et fantastisk og alsidigt produkt, der er med til at styrke dine muskler, dine knogler og din krop generelt. Med en stærk krop følger også energi og kræfter til at klare hverdagens gøremål – uanset om det gælder rengøring, arbejde eller en tur i træningscenteret.