LinusPro ærteprotein

LinusPro Ærteproteinpulver

100 % vegetabilsk ærteprotein
139,00 DKK
  • Vegansk proteinpulver
  • Suveræn aminosyreprofil
  • Fri for gluten, laktose og kolesterol
  • Smagsneutralt mange anvendelsesmuligheder
På lager

Uanset om du træner med henblik på muskelopbygning eller for bedre performance, skal der proteiner til, og hård fysisk træning kræver ekstra tilskud. Ærteprotein fra LinusPro er en fantastisk vegansk proteinkilde med flot aminosyreprofil, og den bør helt afgjort høre med i dit arsenal af gode tilskud.

  • 100 % vegetabilsk
  • Laktosefri
  • Koncentreret isolat
  • Fri for fedt, gluten og laktose
Ærteprotein fra LinusPro er 100% vegetabilsk

Hvis du er vegetar eller veganer eller af andre grunde ønsker at undgå animalsk protein, kan det være svært at finde gode proteinkilder. I sådan en situation er LinusPro Ærteprotein et rigtigt godt bud. Proteinpulveret har en god aminosyreprofil, som især er stærk på de vigtige BCAA-aminosyrer.

Pulveret er et koncentreret isolat

Hvis du skulle dække dit proteinbehov ved at spise ærter, skulle der store mængder ærter til, formentlig flere end du umiddelbart ville kunne spise. Heldigvis er Ærteprotein fra LinusPro fremstillet som et såkaldt isolat. Det betyder populært sagt, at en stor mængde ærter er ”destilleret” og filtreret gennem avancerede processer, så der kun er selve proteinerne tilbage. Det færdige pulver er med andre ord koncentreret protein, som kun fylder en brøkdel af den oprindelige portion ærter.

LinusPro Ærteprotein er fri for fedt, gluten og laktose

LinusPro Ærteprotein er stort set uden fedt, og der er heller ingen ”anti-ernæringsmæssige” stoffer som for eksempel gluten, laktose og kolesterol. Det er med andre ord super sundt, og samtidig et ideelt produkt for dig, der for eksempel følger en speciel diæt eller døjer med intolerance over for gluten og/eller laktose.

Smagsneutralt ærteprotein med mange anvendelsesmuligheder

Dette geniale veganer proteinpulver fra LinusPro er smagsneutralt, så du kan snige ekstra proteiner ind i din dagligdag næsten hvor som helst. Bland det op i en shake eller smoothie, brug det i bagværk og anden madlavning, eller bland det op med mysli eller andre former for toppings. Slip fantasien løs, og få en endnu sundere hverdag.

NÆRINGSINDHOLD: Ærteprotein
  Pr. 100 gram
Energi 1715 kj / 410 kcal
Fedt 6,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 1,0 g
- heraf sukkerarter 0,1 g
Protein 85 g
Salt 3,8 g

 

Ingredienser:

100% Ærteproteinisolat

 
Typisk aminosyreprofil pr. 100 gram:
Essentielle aminosyrer (EAA):
Alanine 3.3 g
Arginin 6.2 g
Aspartic acid 8.5 g
Cystiene 1.0 g
Clutamic acid 12.0 g
Glycine 2.8 g
Histidine 1.5 g
Isoleucine  3.8 g
Leucine 6.6 g
Lysine 6.3 g
Methionine 0.6 g
Phenylaline 4.0 g
Proline 2.7 g
Serine 6.5 g
Threonine 2.7 g
Tryptophan  0.6 g
Tyrosine 0.6 g
Valine 7.5 g

Anvend LinusPro Ærteprotein til bagværk og anden madlavning eller bland det op med mysli eller andre former for topping. Ærteprotein kan du også blande op i en shake eller i din smoothie.

30-35 gram pulver afmåles med den tilhørende måleske, og indholdet blandes med 250 ml vand.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR