LinusPro økologisk proteinpulver har vundet iFORMs træningsfavoritter 2019

LinusPro Økologisk Proteinpulver

Pris fra 169,- ved køb af 4 stk.
199,00 DKK

Volume discount

v/2 358,00 Spar 40,00
v/4 676,00 Spar 120,00
På lager

Økologisk proteinpulver – perfekt til den bevidste forbruger

Hvis du tidligere har fravalgt proteinpulver på grund af tilsætningsstoffer, eller fordi du kun handler organisk, er vores WHEY100 Økologisk Proteinpulver den helt rette løsning for dig. Vores økologiske proteinpulver har de samme fordele som det klassiske WHEY100 proteinpulver, men er lavet i en økologisk og smagsneutral variant.

Med økologisk proteinpulver kan du få del i alle de velkendte fordele, som ekstra protein har – uden at gå på kompromis med dine øko principper. Derfor kan du nu få maksimalt udbytte af din træning med proteinpulverets muskelopbyggende effekt. 

Hos LinusPro sætter vi en dyd i at tilbyde høj kvalitet til alle forbrugere. Derfor har vi foruden et velassorteret udvalg af økologiske produkter også vegansk proteinpulver til de træningsglade mennesker, som holder kosten helt fri for animalske produkter. 

Fokus på høj kvalitet

WHEY100 Økologisk Proteinpulver fra LinusPro er et 100 % økologisk proteinpulver og besidder flere fordele. Desuden er hele 80 % af indholdet kvalitetsprotein af vallekoncentrat.

Valle er en væske, der indholder valleprotein, protein bidrager og vedligeholder muskelmasse, samt laktose og mineraler.

Under produktionen anvender vi skånsomme behandlingsmetoder, som bevarer næringsstoffernes biologiske funktion – og giver et kvalitetsprodukt til vores kunder. 

Økologisk proteinpulver med WHEY100 er et oplagt valg for langt de fleste, som ønsker muskelopbygning og -reparation efter træning og motion. Uanset om du blot træner et par gange i ugen eller er i gang med et mere intenst forløb, kan du altså roligt supplere træningen med øko proteinpulver fra LinusPro.

Hvornår skal du indtage dit øko proteinpulver?

Økologisk proteinpulver kan indtages både før og efter træning. Hvis du bruger det før, anbefaler vi, at du indtager det minimum 1-2 timer før træning, så kroppen kan nå at fordøje det. Proteinpulver skal nemlig ikke forveksles med et energiprodukt eller pre-workout produkt. 

Hvis du indtager økologisk proteinpulver efter træning, anbefaler vi, at du indtager proteinpulveret inden for 30 minutter efter, at din træning er slut. På den måde er du sikker på at hjælpe dine muskler godt i gang med genopbygningen, så de kan vokse sig endnu større og stærkere.

Følger du disse råd, sørger du altså for at få det optimale ud af din styrketræning. Derudover er et jævnt fordelt proteinindtag gennem dagen også en god måde at sikre vedligeholdelse såvel som udvikling af muskelmasse. 

Heldigvis er der mange måder at indtage økologisk proteinpulver på. Vi guider dig til lækre og velsmagende måder i næste afsnit!

Ingen smag = masser af muligheder 

LinusPro WHEY100 Økologisk Proteinpulver er smagsneutralt og kan derfor bruges i alt fra friske smoothies til lækkert bagværk. Det giver altså produktet en høj anvendelighed og sikrer, at det aldrig bliver trættende for dig at supplere din kost med ekstra protein. 

En hurtig og nem måde at bruge økologisk protein i bagværk på er med de populære proteinpandekager. Men vil du gerne prøve kræfter med ’rigtige’ kager, kan du også nemt tilsætte i pulveret i sundere kager som bananbrød eller blåbærmuffins. 

Til de dage, hvor det skal gå hurtigt, kan du snuppe en af de lækre økologiske proteinbarer fra LinusPro. De er perfekte efter træningen eller til at stille den lille sult.  

Det økologiske pulver kan også blot drikkes med vand. Hvis du ikke er til den neutrale smag, kan du med fordel anvende væske med smag eller vand/mælk, hvor du eksempelvis tilsætter kakaopulver eller vanilje. Det er en hurtig løsning, som hverken koster tid eller sønderligt mange kalorier. 

Hos LinusPro kan du også finde andre økologiske produkter til den sunde kost. Prøv gerne vores økologiske loppefrøskaller, som hjælper dig og holder maven i balance grundet højt fiberindhold. Når du føler dig frisk og let, bliver det helt sikkert lettere at komme afsted til træningen! 

NÆRINGSINDHOLD Neutral
  Pr. 100 gram
Energi 1672 kJ / 399 kcal
Fedt 5,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,6 g
Kulhydrat 5,7 g
- heraf sukkerarter 5,7 g
Protein 80 g
Salt 0,95 g
Kostfiber 0 g
Natrium 0,38 g
Kalcium 110 mg
Ingredienser:

100 % økologisk ultra- og mikrofiltreret valleprotein koncentrat.

Typisk aminosyreprofil pr. 100 gram:
Essentielle aminosyrer (EAA):
Histidin 1.700 mg
Isoleucin 6.000 mg*
Leucin 10.400 mg*
Lysin 9.000 mg
Methionin 2.100 mg
Phenylalanin 3.200 mg
Threonin 6.900 mg
Tryptophan 1.700 mg
Valin 6.000 mg*
Betingede essentielle aminosyrer (CAA):
Arginin 2.500 mg
Cystin 2.200 mg
Glutaminsyre 16.800 mg
Prolin 6.000 mg
Tyrosin 2.900 mg
Ikke-essentielle aminosyrer (NAA):
Alanin 5.000 mg
Asparaginsyre 10.300 mg
Glycin 1.800 mg
Serin 5.200 mg

*BCAA
Indhold af forgrenede aminosyrer
BCAA = isolecin + leucin + valin 22,3 per 100 gram.

30-35 gram pulver afmåles med den tilhørende måleske, og indholdet blandes med 250 ml vand eller mælk. Vi anbefaler, at du opblander produktet med økologisk kakaopulver for at dække smagen.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR