LinusPro WHEY100 Moringa Chokolade

LinusPro WHEY00 Moringa

500 gram proteinpulver
169,00 DKK
84,50 DKK
  • Højt indhold af proteiner, antioxidanter og sunde fedtsyrer
  • Helt naturlige råvarer
  • Rig på antioxidanter
  • Let optageligt protein
  • Brug det i din madlavning eller i dine shakes
-+
På lager

SPOT-PARTI: HOLDBARHED OP TIL 4 MÅNEDER

Vil du have en lækker og veltrimmet krop med velproportionerede muskler, så er kosten vigtig for dig. For man bliver, hvad man spiser, og det gør sig også gældende, hvad end du træner med henblik på muskelopbygning, forbedret præstationer eller en flottere krop. Vitaminer, mineraler, antioxidanter og proteiner er vigtige byggesten, og du får det hele i en samlet pakkeløsning med LinusPro WHEY100 Moringa Proteinpulver, som er det perfekte multivitamin-tilskud.

Moringa Proteinpulver fra det indiske subkontinent
Moringa Proteinpulver er fremstillet af bladene af moringa-træet, som vokser på det indiske subkontinent. Her har man i århundreder kendt til dette vidundermiddel, som er blevet brugt til både sygdomsbekæmpelse og mod underernæring. Bladene er sprængfyldte med alt det bedste fra naturen med både vitaminer, mineraler, antioxidanter og proteiner. I alt 90 forskellige næringsstoffer.

Moringa Proteinpulver har et jernindhold, der er 25 gange større end spinat, et 17 gange større kalciumindhold end mælk osv. Pulveret er rigt på vitamin A, B, C og E og en del andre vitaminer samt kalium, zink og en lang række andre mineraler. Mest overraskende er det måske, at proteinindholdet også er meget højt, faktisk 4 gange højere end i for eksempel æg. Det bedste ved det er, at hele herligheden er hentet direkte i naturen.

  • Sprængfyldt med alt det bedste fra naturen
  • Højt proteinindhold
  • Naturlige råvarer

LinusPro WHEY 100 Moringa Proteinpulver i shakes og madlavning
LinusPro leverer dit WHEY100 Moringa Proteinpulver i poser á 500 gram, og det anbefales at bruge cirka 30 gram per dosering, hvis du bruger produktet direkte efter træning. En enkelt spiseskefuld kan tilføje protein og vitaminer til enhver ret. Prøv den i skyr, smoothies eller i din daglige shake, eller eksperimenter med moringa i madlavning eller bagværk. Det høje indhold af proteiner medvirker til mæthedsfølelsen.

Moringa-træet brugt gennem generation
Der er ingen tvivl om, at moringa-træets blade kommer ind på en af de første pladser, når det handler om moderne superfoods. Aldrig har så mange gavnlige næringsstoffer været pakket på så lidt plads. De friskhøstede grønne blade har en rig nøddeagtig duft, når de plukkes. Herefter tørres de ved lav temperatur, hvorefter de pulveriseres, og stængler og grovere dele filtreres fra. Tilbage har du det bedste af den naturlige moringa, som er holdbar i månedsvis uden, at næringsstofferne forringes.

NÆRINGSINDHOLD: Chokolade
  Pr. 100 gram
Energi 1612kJ/ 385 kcal
Fedt 4,2 g
 - heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
Kulhydrat 13,4 g
 - heraf sukkerarter 2,3 g
Protein 70,3 g
Salt 0,9 g
Kostfiber 3,7 g
Kalcium 133 mg
Magnesium 30 mg
Fosfor 20 mg
Kalium 105 mg
Vitamin A 21 mg
Ingredienser:

Ultra- og mikrofiltreret valleproteinisolat (fra mælk), ultra- og mikro- filtreret valleproteinkoncentrat (fra mælk), moringapulver, maltodextrin, fedtfattigt kakaopulver, aroma, sødestoffer(saccharin). 

Brug 30 gram pulver til en shake med 250 ml vand eller mælk. Omrystes i 15-20 sekunder.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR