PUORI All-in-one

Pakkekøb med D3, O3 og M3
527,00 DKK
467,00 DKK
  • Spar 60,- ved pakkekøbet
  • Danske produkter af højeste kvalitet
  • Dag-til-dag levering

Vi har et fast pakkekøbstilbud på PUORI. Køb et af hver PUORI produkt og spar lige nu 60,-

Vi forhandler PUORI mineral, vitamin og omega-3 kosttilskud, da det er produkter vi kan stå 100% inden for og har en produktkvalitet, der lever op til de krav vi har til vores egne produkter.

Pakketilbuddet indeholder:

  • 1 stk. PUORI O3 med 120 kapsler 
  • 1 stk. PUORI M3 med 120 kapsler
  • 1 stk. PUORI D3 med 120 kapsler

PUORI O3 er ren Omega-3 fedtsyrer, der styrker både sener og led. Personer, der træner meget, har brug for et højere indtag af sunde fedtsyrer for at undgå skader og muskelinflammation. Fiskeolien O3 kommer på kapselform og en flaske indeholder serveringer til 40 dage.

PUORI M3 er totalløsningen for at dække dit daglige behov af magnesium, zink og B6-vitamin. Produktet kaldes også ZMA af andre producenter, men produkterne indeholder de samme vitaminer og minereal. Forskellen er biotilgængeligheden af PUORIs produkter, der er i en klasse for sig selv.

Magnesium, zink og B6-vitamin hjælper særligt til at vedligeholde en sund muskelfunktion og opretholde en hurtig omsætning af næringsstofferne protein, kulhydrat og fedt i kroppen.

PUORI D3 er rent D-vitamin udvundet fra naturlige kilder og tilføres efterfølgende jomfru kokosolie, der er med til at øge optageligheden. D-vitamin hjælper til en række processer i kroppen, blandt andet muskelopbygning, da D-vitamin er en central del af kroppens evne til at danne nye celler. D-Vitamin er essentielt at indtage gennem kosten, da kroppen i sig selv ikke kan danne vitaminet.


DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR