Til 15 kanelsnegle skal du bruge følgende
Dej
– 30g gær
– 2 dl mælk
– 2 æg
– 400g hvedemel
– 35 g Fibersirup fra easis
– 25g Whey100 proteinpulver med vaniljesmag fra linusprodk
Fyld
– 1 pose kagecreme fra easis
– 200g dadler
– 50g Sukrin Gold
– 2 spsk. kanel
Topping
– 200g Philadelphia smøreost light
– 50g Florsød fra easis
Fremgangsmåde
1 Lun mælken (omkring 35 grader) og udblød gæren deri.
2️ Tilsæt æg, fibersirup, vanilje proteinpulver og hvedemel.
3 Kør dejen 5-10 minutter på køkkenmaskinen eller ælt i hånden.
4️ Lad dejen hæve 1 time. Lav kagecremen efter anvisning og stil på køl.
5️ Lav remonce ved at blende dadler, kanel og Sukrin gold til en ensartet masse.
6️ Rul dejen ud til et rektangel på 30x45cm, smør først remonce på dejen og derefter kagecreme. Rul dejen sammen til en roulade, skær i 15 stykker, kom dem i et fad og lad dem hæve i 30 minutter.
7️ Bag sneglene ved 200 grader i ca. 20 minutter.
8️ Lad sneglene køle af og lav imens toppingen ved at røre smøreost og Florsød sammen og smør det på sneglene.