(Cirka 6 stk)

Ingredienser:

70 g friske spinatblade
2 dl skummetmælk
3 økologiske æg
1 tsk. salt
1 tsk. peber
1 spsk. loppefrøskaller
1/3 LinusPro risproteinpulver
2 tsk. bagepulver
Frisk basilikum

Fremgangsmåde:

Spinatbladende skylles grundigt med vand. Hak spinat i en minihakker. Pisk æg, spinat og mælk sammen.
Tilsæt de tørre ingredienser: Rismel, bagepulver, loppefrøskaller, bagepulver, frisk basilikum, salt og peber. Lad dejen hvile ca. 5-10 min, så dejen bliver tykkere pga. loppefrøskaller, der suger væsken. Brug en suppeske til at fordele dej på panden således, at pandekagerne bliver lige store. Steg pandekagerne på panden i olie ved relativt høj varme.

Opskriften er udviklet af Maya Lützhøft

1