Af Natascha Hansen
Til 10 mini kajkager skal du bruge følgende ingredienser:
Bund:
- 1 æg
- 35 g Easis multisød
- 60 g hvedemel
- 20 g Whey100 fra @linusprodk med vaniljesmag
- 1/2 tsk bagepulver
- 5 dråber vanilje drops
- 1/2 dl skummetmælk
Smørcreme:
- 75 g becel let
- 60 g Easis florsød
- Lidt citron saft
- 30 g Whey100 fra @linusprodk med jordbærsmag
- Lidt rød frugtfarve
Marcipan:
- 130 g @easis_udentilsatsukker marcipan
- 1 spsk Easis jordbærmarmelade
- 2 spsk Easis Florsød
- Lidt grøn frugtfarve
- 10 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
- Start med at piske æg og multisød luftigt. Tilsæt mel, proteinpulver, bagepulver, vaniljedrops og mælk. Pisk det godt til en ensartet dejmasse. Fordel nu dejen i 10 silikone muffinsforme. Bag dem i ca 8 minutter ved 200 grader.
- Mens dejen er i ovnen, laves smørcremen.
- Pisk Becel let, flormelis, citronsaft, proteinpulver og rød frugtfarve sammen til en blød og cremet masse.
- Stil smørcremen på køl. Tag nu bundene ud af ovnen og lad dem køle af.
- Mens cremen er på køl og bundene køler af farves marcipanen.
- Ælt 125 g af marcipanen sammen med florsød og grøn frugtfarve.
- 5 g marcipan æltes med rød frugtfarve.
- Rul nu den grønne marcipan ud i ca 2 mm tykkelse og udstik 10 cirkler på ca 10 cm i diameter.
- Tag nu smørcremen fra køl.
- Fordel marmeladen på bundene og smør cremen ud på bundene.
- Forsøg at fordel smørcremen så det danner en lille top.
- Tag en cirkel grøn marcipan og kom det om kagen. Skær marcipanen til i bunden så du får en jævn kant.
- Stil dem nu på køl igen.
- Smelt chokoladen i microovnen i 30 sekunder. Form 10 tunger ud af den røde marcipan.
- Tag kagerne ud fra køl og skær et lille snit til munden og sæt en marcipantunge deri.
- Lav øjne på alle kagerne med det smeltede chokolade.
- Nu er kagerne klar til servering – hvis de først skal bruges senere skal de opbevares på køl indtil de skal bruges