LinusPro Proteinbrødmix

LinusPro Proteinbrødmix

Fuldkorns proteinboller, 32 % protein
99,00 DKK
69,30 DKK
  • Højt proteinindhold 
  • Lavet på fuldkornsmel 
  • Giver dig en optimal mæthedsfornemmelse 
  • Nybagte boller på få minutter 

-+
På lager

SPOT-PARTI: HOLDBARHED OP TIL 4 MÅNEDER

Lyst brød og andre lette kulhydrater er som regel ikke optimale at indtage, hvis målet er en veltrimmet krop. Men ikke desto mindre er det lækkert og gør det hele lidt sjovere. Derfor har vi udviklet LinusPro Proteinbrødmix, som giver dig nybagte sunde boller, der er beriget med proteiner. Derved får du både noget lækker at spise og vigtige proteiner til opbygningen af muskelmasse.

Proteiner skal der til
Det er almindelig kendt, at protein er nøgleordet, uanset om du går efter muskelvækst, gode træningsresultater eller blot en veltrimmet flot krop. Protein er byggesten til muskler og væv, det mætter godt, og kalorierne sætter sig ikke så let, fordi det kræver mere af kroppen at omsætte protein end for eksempel fedt og kulhydrater. Men da det kan være svært at få nok protein ind i kosten, er Proteinbrødmix fra LinusPro en smart og bekvem genvej, der kombinerer det lækre med det nærende.

Holdbare proteiner i Proteinbrødmix fra LinusPro
Ikke alle former for proteiner kan varmes op og stadig bibeholde de vigtige aminosyrer i valid form. Til LinusPro Proteinbrødmix har vi selvfølgelig valgt varmebestandigt protein, så den del behøver du ikke tænke på. Nyd i stedet de lækre boller med god samvittighed og glæd dig over, at de ”indbagte” proteiner fremmer din restitution og muskelvækst.

Bland pulveret med vand, og du er klar!
Proteinbrødmix fra LinusPro er først og fremmest til dig, der prioriterer træning frem for at bruge unødig tid i køkkenet. Din samlede tid i køkkenet er reduceret til ganske få minutter. Bland pulveret med vand, form bollerne og sæt dem i ovnen. Resultatet er de lækreste nybagte boller, som giver dig et godt energiboost med en kombination af hurtige kulhydrater og vigtig protein. Du kan selvfølgelig læse mere om blandingsforhold og bagetid på pakken.

Gør resultatet endnu bedre med spændende tilbehør
Nybagte boller med LinusPro Proteinbrødmix er så lækre, at de kan spises som de er. Men der er selvfølgelig også mulighed for at kombinere med spændende pålæg, og tænker man sig lidt om, kan resultatet blive endnu mere sundt og lækkert.

Ost og kødpålæg tilfører for eksempel endnu flere proteiner til pakken, og salat og grønt kan bidrage med ekstra vitaminer og mineraler. Brug også bollerne i madpakken som en spændende variation eller til en hurtig snack på vej ud ad døren.

NÆRINGSINDHOLD: Protein boller 
  Pr. 100 gram
Energi 1465 / 349 kcal
Fedt 3,8 g
 - heraf mættede fedtsyrer 1,6 g
Kulhydrat 43 g
 - heraf sukkerarter 3,0 g
Protein 32 g
Salt 0,4 g
Ingredienser:

Fuldkorn: Valleproteinkoncentrat, mælkeproteinkoncentrat, fuldkornshvedemel, sødmælkspulver, æggepulver og gær

200 g brødmix
10g gær
200-250 ml lunkent vand/mælk

Fremgangsmåde:
Hæld posens indhold i en skål, tilsæt gær og vand/mælk. Bland og ælt grundigt i 10 minutter, til dejen er glat og jævn. Dæk dejen til, og lad den hæve i 30 minutter ved stuetemperatur. Del dejen op i 5-6 lige store dele og form dem til boller. Anbring bollerne på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve under et fugtigt viskestykke på et lunt sted i cirka 50 minutter. Bag bollerne midt i en forvarmet ovn ved 230 °C i 7-10 minutter.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR