Superfood Bars

Superfood er en betegnelse for fødevarer, som indeholder en ekstra stor koncentration af næringsstoffer såsom vitaminer, mineraler, antioxidanter og fedtsyrer. Det er altså en helt enkel kilde til næringsrig mad, som har en sundhedsfremmende virkning på kroppen og kan give et ekstra boost til ens helbred og velbefindende. Ikke nok med det, så kan det også være med til at fremme de fysiske præstationer.

Superfood findes typisk inden for frugt, grøntsager, frø og kerner – som eksempler på populære superfood kan nævnes spirulina, quinoa, chiafrø og dadler, som alle har en høj optagelighed og på hver sin måde giver næring og energi til cellerne.

Flere og flere dyrker udholdenhedstræning som maraton og triatlon, og det kræver masser af energi. Derfor har vi udviklet en næringsrig superfood-bar fyldt med gode næringsstoffer, herunder spirulina, som er perfekt til dig, der træner meget og længe.

Spirulina har i lang tid været kendt som en superfood på grund af dens høje indhold af vegetabilsk protein, mange antioxidanter, B-vitaminer samt andre næringsstoffer som for eksempel jern.

Den blå-grønne alge spirulina er en mikroskopisk plante, der rangerer blandt de mest koncentrerede fødemidler på jorden. Gram for gram indeholder spirulina mere jern end spinat, mere calcium end mælk, mere beta-caroten end gulerødder og mere protein end kød. Den er sammensat af omkring 60 procent protein, der giver 18 af de 22 kendte aminosyrer, herunder alle de 8 essentielle i et balanceret forhold.