LinusPro Kokosmel

LinusPro Kokosmel

Kokosmel med naturligt indhold af vitaminer og mineraler
99,00 DKK
49,00 DKK
  • Indeholder op mod 50 % fibre
  • Indeholder naturligt mættet fedt
  • Brug kokosmel som topping eller tilsæt den i bagning
  • Helbredsfremmende virkning med LinusPro kokosmel
-+
På lager

SPOT-PARTI: HOLDBARHED OP TIL 4 MÅNEDER

Kokosmel fra LinusPro indeholder op mod 50 % fibre, og kan med fordel integreres i dit køkken, hvis du hører til dem, der har fokus på optimal kost, både i forhold til generel ernæring og træning. Så træner du seriøst eller ønsker du en flot, velformet og trimmet krop, så prøv LinusPro Kokosmel.

Øget fedtforbrænding med kokos-fedt
Kokos indeholder en del naturlig mættet fedt, og det gælder naturligvis også for LinusPro Kokosmel. Gennem årtusinder har mættet fedt været en primær del af menneskets kost, og samtidig tyder meget i øjeblikket på, at den type mættede fedtsyrer, der findes naturligt i kokos, rent faktisk er med til at øge kroppens naturlige fedtforbrænding.

Genvej til ketose
Moderne bodybuildere arbejder intensivt med at vænne kroppen til at forbrænde fedt i stedet for kulhydrater. Denne proces kaldes ”ketose”, og netop kokosfedt menes at kunne trigge denne proces bedre end andre fedtstoffer. Det skyldes de mellemkædede fedtsyrer, der hurtigt optages i blodet og forbrændes som energi som kroppens førsteprioritet.

  • Anvend kokosmel til bagning
  • Øger din fedforbrænding
  • Helbredsfremmende virkninger

Udnyt kokosens lækre sprøde konsistens
Det store indhold af fibre i Kokosmel fra LinusPro er medvirkende til melets sprødhed, som gør maden ekstra lækker, uanset om du bruger kokosmel som topping eller ingrediens i bagværk eller retter.

Det er velkendt, at kroppens fordøjelsessystem fungerer bedst, når vi rent faktisk synes, maden er lækker. Den gode smag og de mange fibre medvirker ligeledes til optimal fordøjelse, du kan derfor bruge kokosmel med rund hånd.

Mange helbredsfremmende virkninger med LinusPro Kokosmel
Ikke alene smager kokos rigtig godt, men olien fra frugtkødet har også en lang række positive effekter på helbredet. Oliens indhold af laurinsyre er kendt for at have en effektiv virkning mod vira, svampe og bakterier. Olien er også særlig gavnlig ved sygdomme som Crohns og irriteret tyktarm, og øger generelt stofskiftet og fordøjelsen og dermed immunforsvaret. Også rent kosmetisk hjælper olien med til at give en mere spændstig hud og modvirke rynker.

LinusPro Kokosmel er også velegnet til bagværk
For optimal sundhed gælder det om at få erstattet en del af de traditionelle meltyper med nye og meget sundere alternativer, og her er kokosmel en oplagt mulighed, som også tilføjer ekstra smag. Udskift derfor en del af melet med kokosmel, og kombiner eventuelt også med LinusPro Mandelmel, sundt, lækkert og velsmagende. Du kan alternativt vælge at bruge mandelmel, der kan prale af et proteinindhold på hele 42 %.

NÆRINGSINDHOLD:  
  Pr. 100 gram
Energi 1332 kJ / 318 kcal
Fedt 12 g
 - heraf mættede fedtsyrer 11 g
Kulhydrat 9,0 g
 - heraf sukkerarter 9,0 g
Protein 19 g
Salt 0 g
Kostfiber 50 g
Ingredienser:

100 % Kokosmel

 

LinusPro Kokosmel kan bruges som et alternativ eller supplement til almindeligt hvedemel.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR