LinusPro Mandelmel

LinusPro Mandelmel

Mandelmel med naturligt indhold af sunde fedtstoffer
129,00 DKK
64,50 DKK
  • Fyldt med vitaminer, mineraler og sunde fedtstoffer
  • Giver dig gode fibre og stabilt blodsukker
  • Medvirker til bedre mæthed og fordøjelse
  • Højt indhold af sunde umættede fedtsyrer
-+
På lager

SPOT-PARTI: HOLDBARHED OP TIL 4 MÅNEDER

Mandelmel fra LinusPro er sprængfyldt med vitaminer, mineraler og sunde fedtstoffer. Går du op i ernæring og træning, og ønsker du en lækker, veltrimmet og sund krop, kan du med fordel udskifte almindelige melprodukter med mandelmel, og dermed opnå en lang række sundhedsmæssige fordele. Mandler indeholder meget fedt, og det er sundt.

For år tilbage gik rigtig mange uden om mandler og nødder i al almindelighed, fordi de indeholder meget fedt. Det er for så vidt helt korrekt, men moderne forskning har vist, at visse typer af fedt er livsvigtige for kroppen. Heldigvis har mandler et stort indhold af de sunde umættede fedtsyrer som Omega-3, som de fleste af os faktisk får alt for lidt af, hvilket resulterer i en usund Omega-3 balance i kroppen. Netop denne problemstilling regnes for et af vestens største sundhedsmæssige udfordringer i øjeblikket.

Udskift almindeligt mel med LinusPro Mandelmel
I fitnesskredse og blandt seriøse sportsfolk er det almindelig kendt, at traditionelle melprodukter gør mere skade end gavn, hvis de indtages i for store mængder. De indeholder simpelthen for mange tomme kalorier, og giver et meget svingende blodsukker. Ernæringseksperterne bakker op og advarer mod for stort indtag af blandt andet brød.

Skifter du derimod helt eller delvist over til mandelmel i brød og bagværk, kan du med god samvittighed skrue op for indtaget af brødprodukter igen. Mandelmel fra LinusPro giver dig både masser af fibre og et mere stabilt blodsukker. Udskift almindelige melprodukter med mandelmel, og opnå sundhedsmæssige fordele.

Højt indhold af umættede fedtsyrer som Omega-3
Positive effekter ved brug af mandelmel, herunder særligt vægttab og kolesterolsænkning

Vægttab og kolesterolsænkning med LinusPro Mandelmel
Med mandlernes høje fedtindhold skulle man umiddelbart tro, at brugen af mandelmel ville være skadeligt med henblik på vægt og kolesteroltal. Forskning har imidlertid vist, at det forholder sig lige omvendt.

I et studie med forsøgspersoner viste det sig, at de der dagligt indtog 84 gram mandler, opnåede både lavere kolesteroltal og bedre vægttab, sammenlignet med de forsøgspersoner, der ikke indtog nogle mandler overhovedet.

Masser af vitaminer og mineraler
LinusPro Mandelmel indeholder masser af fibre, og medvirker på den måde til både mæthed og bedre fordøjelse. Men det bidrager også med vitaminer og mineraler som kalk, magnesium, jern, mangan, kobber, zink, fosfor og kalium. Alt i alt er mandelmel lidt af et vidundermiddel, som tilbyder et væsentligt bidrag til en god og alsidig ernæring.

NÆRINGSINDHOLD:  
  Pr. 100 gram
Energi 1320 kJ / 315 kcal
Fedt 11 g
 - heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 4,0 g
 - heraf sukkerarter 2,0 g
Protein 42 g
Salt 0 g
Kostfiber 15 g
Ingredienser:

100% mandelmel

 

Udskift helt eller delvist almindeligt hvedemel med LinusPro Mandelmel.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR