LinusPro Loppefrøskaller

LinusPro Loppefrø

Fiberrige loppefrø 100 % vegansk
99,00 DKK
69,30 DKK
  • Består af hele 85 % kostfibre
  • Ideelle i forbindelse med vægttab eller diæter – lavt kalorieindhold
  • Velgenet til bagværk og madlavning
  • Fri for gluten
  • Ideel måde at øge indholdet af fibre i din daglige kost
-+
På lager

SPOT-PARTI: HOLDBARHED OP TIL 2 MÅNEDER

Når du træner seriøst for at opnå en lækker og smuk krop med optimeret fedtprocent og veltrimmede muskler, skal du huske, at kosten også spiller en central rolle for resultatet af din træning. Den er nemlig de byggesten, du skal bruge til at skabe den for dig rigtige krop.

Ind imellem må man lide for skønheden. De fleste udfordrer fra tid til anden sig selv med mere eller mindre stramme diæter. Det er godt for kroppen, og en helt almindelig del af mange sportsfolks hverdag, hvad enten du arbejder med visuel kropsbygning eller optimering af fedtprocenten i forbindelse med bodybuilding eller styrketræning. I den forbindelse er LinusPro Loppefrø perfekt til at give mæthedsfornemmelse med et minimum af kalorier.

Loppefrø fra LinusPro består af hele 85 % kostfibre
Det er almindelig kendt, at kostfibre er godt for fordøjelsen og det generelle velvære. Mindre kendt er det måske, at kostfibre samtidig har et meget lavt kalorieindhold, og at kalorierne, for en relativ stor dels vedkommende, forbrændes automatisk, fordi fordøjelsen kommer på arbejde. Det betyder i praksis, at LinusPro Loppefrø er ideelle til brug i forbindelse med vægttab eller diæter, hvor du ønsker at minimere kalorieindtaget.

LinusPro Loppefrø leveres som pulveriserede skaller
I daglig tale omtales produktet oftest som ”loppefrø”, men som regel er der tale om skallerne fra loppefrø (Psyllium) fra den indiske plante, Plantago Ovata. Efter afskalningen er produktet malet til et relativt fint pulver, som letter den efterfølgende brug.

Det gælder også for Loppefrø fra LinusPro, som leveres i en pose med 500 gram. Den relative fine formaling gør Loppefrø velegnet til bagværk og madlavning, hvor de dels kan hjælpe med til at drøje og samtidig reducerer madens generelle kalorieindhold. Loppefrøene er glutenfri, og kan derfor indtages af alle.

  • 85 % kostfibre
  • Indtag hurtige fibre igennem LinusPro Loppefrø
  • Perfekt mæthedsfornemmelse for minimale kalorier

Loppefrø fra LinusPro er perfekt til vægttab
Ud over at indeholde meget få kalorier har LinusPro Loppefrø den egenskab, at de opsuger vand eller væske svarende til mange gange deres egen vægt. Det udnyttes i slankeprodukter, hvor loppefrøene kan fås indlejrede i gelatinekapsler. Efter indtagelse udvider loppefrøene sig i maven, når de kommer i forbindelse med væske, og skaber på den måde en god kaloriefri mæthedsfornemmelse.

NÆRINGSINDHOLD: Loppefrøskaller
  Pr. 100 gram
Energi 776kJ / 185 kcal
Fedt 0,2 g
 - heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 2,5 g
 - heraf sukkerarter 0 g
Protein 1,4 g
Salt 0,3 g
Ingredienser:

100 % Psyllim-frøskaller

 

1-2 spiseskefulde loppefrøpulver røres op i et glas vand, blandes i en smoothie eller lignende. Bør indtages med rigelig væske.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR