Ingredienser:

70 g kokosfibermel
3 alm. æg
2 æggehvider
40 g / 4 spsk. spirulina med pistaciesmag
1 spsk. kokosolie
1 stor banan
2 tsk. vaniljepulver (kan undlades)
1 tsk. bagepulver
70 g sukrin gold eller alm.
1 stk. crunch white chokoladebar, Nestle (hvid chokolade 40 g) – Kan erstattes med en ekstra banan, hvis man ønsker kagen 100 % sukkerfri.

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
Kom alle ingredienserne i en skål (på nær den hvide chokolade). Blend det hele med en stavblender. Du kan med fordel smøre din kageform med kokosolie, så det slipper let efter bagning. Bag kagen i ca. 17-20 min.
Lad kagen køle helt af og sæt den i køleskabet. Fordi den indeholder banan og kokosolie, vil den smage helt anderledes (godt), når den er helt kold og ingredienserne har “sat sig”.

Opskriten er udviklet af LINE AUGUSTA

1