(4 personer)

Ingredienser:

Kød og saft fra en mango
Saft fra 2 appelsiner
4 spsk. neutralt proteinpulver

Pynt:

Frisk appelsin og mynte

Fremgangsmåde m. ismaskine:

Pres saften fra appelsinerne og bland saften med proteinpulveret. Sørg for, at alt proteinpulveret er opløst.
Skær frugtkødet fra mangoen og pres resten af saften fra mangoen i appelsinblandingen.
Find en blender frem og blend mangostykker med appelsinblandingen. Lad din blender køre til massen er glat og ensartet.
Rør massen på en ismaskine. Efter ca. 40 minutter kan isen serveres.

Fremgangsmåde m. blender/håndblender:
Forberedelse

Pres saften fra appelsinerne og bland saften med proteinpulveret. Sørg for, at alt proteinpulveret er opløst.
Skær frugtkødet fra mangoen og pres resten af saften fra mangoen i appelsinblandingen.
Find 2 fryseposer frem. Hæld appelsinblandingen op i den ene frysepose og mangostykkerne op i den anden. Lad poserne ligge i fryseren i ca. 2 timer.

Tilberedning

Find din blender, håndblender eller foodprocessor frem.
Skær mangostykkerne fra hinanden med en kniv og knus appelsinblandingen i mindre stykker med en madhammer eller stor ske.
Put mango- og appelsinblandingen i maskinen og blend det hele sammen.
Når isen har en tyk, fast og ensartet konsistens, er den færdig.

1