Viser alle 8 resultater

Vegan Nordic Protein

-17%
-22%
-21%

Vegan Nordic Protein: Sunde, nordiske og veganske kosttilskud

Er du på udkig efter proteinprodukter, der passer til en aktiv livsstil – og som samtidig er veganske? Så er det Vegan Nordic Protein, du skal have fat i – vores helt egen serie af veganske kosttilskud. 

Tag et kig på vores serie lige her på siden, hvor du hurtigt finder dit næste favoritprodukt.

Protein er ikke lig kød – her finder du et væld af veganske og proteinrige produkter

Rigtig mange mennesker forbinder desværre protein med kød, men det er heldigvis ikke den hele sandhed. 

Du kan nemlig få protein fra mange, mange, mange andre kilder. Og det er de mange andre kilder, vi har brugt til at skabe og producere en nordisk, vegansk serie: Nemlig Vegan Nordic Protein.

Vegan Nordic Protein-serien indeholder blandt andet:

  • Færdigblandet, ready to make-havregrød
  • Proteinbarer
  • Proteinpulver af blandt andet hamp, ris, soja og ærter 

Behøver dine supplementer og kosttilskud ikke at være veganske? Hos LinusPro har vi også mange andre produkter som proteinpulver, proteinbarer og muskelopbyggende tilskud

Din garanti for et vegansk produkt: Vegan Nordic Protein har V-Label

Alle Vegan Nordic Protein-produkter har et V-Label, som er et internationalt anerkendt symbol. Et V-Label markerer, hvilke produkter der er veganske eller vegetariske. Der er nogle helt bestemte kriterier, der skal opfyldes, før et produkt kan få et V-Label.

For at få et V-label, skal et produkt:

  • Ikke indeholde dyr eller dele af dyr
  • Være fremstillet uden hjælp fra levende dyr eller animalske produkter – og det gælder uanset hvor i produktionen eller forarbejdningen, der er tale om.

Allergivenligt proteinprodukter uden fedt, gluten og laktose

Ud over at være vegansk og produceret i Norden under en høj kvalitetsstandard er der mange helt specielle fordele ved Vegan Nordic Protein.

Eksempelvis er alle proteinpulvere fra linjen fri for fedt, gluten og laktose – det er altså et drømmeprodukt for dig, der normalt er allergisk over for proteinpulver. 

De forskellige proteinbarer fra Vegan Nordic Protein er lave i kalorier, så du har en nem og hurtig snack på farten, der giver dig rigeligt med protein. 

Få fat i hele Vegan Nordic Protein-serien hos LinusPro

Hvis du er klar og parat til at prøve et nyt proteinmærke, som skal være vegansk, er Vegan Nordic Protein helt klart et skud værd. Bestiller du for mere end 399 kroner, tager vi os af fragten for dig. Har du spørgsmål til os, eller har du brug for hjælp? Du kan give os et kald på 20 72 33 83 eller sende en e-mail til info@linuspro.dk.

8