Vegansk oatmeal

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Nem morgenmad eller lækkert mellemmåltid? Prøv vegansk oatmeal

Kender du det, at det går lidt for hurtigt om morgenen, og du må skynde dig ud af døren – uden at have fået morgenmad? Rigtig mange kan genkende at have travlt om morgenen, og selvom morgenmad er vigtigt, kan det være svært at finde tiden til det. 

Det er her, vores veganske oatmeal kommer ind i billedet. Her får du nemlig et sundt mellemmåltid, som du nemt kan lave på få minutter. Forestil dig havregrød i form af kopnudler – bare i en sund udgave. 

Gå på opdagelse i vores udvalg af vegansk oatmeal, der gør morgenen lidt lettere, her på siden

Her får du vegansk morgenmad, der mætter og smager dejligt

Vores veganske oatmeal er lavet med et højt indhold af protein og fibre. Du får altså et produkt, der mætter, forsyner dig med protein og smager godt. Og så tager det ingen tid at lave – du skal faktisk bare tilføje vand. 

Sådan laver du din veganske oatmeal:

Pakkerne her på siden er lavet ready-to-eat. 

Det betyder, at du blot skal tilføje koldt eller varmt vand op til stregen i bøtten, røre rundt og lade koppen hvile i tre minutter, før du kan spise den. Det bliver ikke meget nemmere.

Din garanti for et vegansk produkt: Vegan Nordic Protein har et V-Label

Alle produkter fra Vegan Nordic Protein er uden indhold af animalske indholdsstoffer, ligesom der ikke bruges dyr i forbindelse med fremstillingen af produkterne. 

Det er også derfor, vi har fået tildelt et V-Label, som er et uafhængigt, europæisk og internationalt mærke. Det markerer, om et produkt er vegetarisk eller vegansk. 

Morgenmad er dagens vigtigste måltid

Du har sikkert fået det at vide før: Morgenmad er dagens vigtigste måltid. Men hvorfor er det lige, at det er vigtigt at spise morgenmad?

Din morgenmad er vigtig, fordi du sørger for, at:

  • Det er nemmere at træne senere på dagen, fordi du har mere energi
  • Holde dit blodsukker stabilt, så du ikke bliver voldsomt sulten inden frokost
  • Du har energi til resten af din dag
  • Undgå at snacke usund mad i løbet af dagen

Gør det nemt for dig selv – køb vegansk oatmeal

Hvis du vil skaffe dig af med din dårlige vane med at springe over måltider, så er en lille samling af vegansk oatmeal et fantastisk sted at starte. 

Husk, at du får gratis fragt ved køb over 399 kroner – så tag eventuelt et kig på resten af siden. Vi har noget for enhver smag, hvad end det er proteinpulver, flere veganske kosttilskud eller drikkevarer til on-the-go

0