vegansk_proteinpulver

Vegansk proteinpulver

Spar 100 kr.
556
456,00 DKK
  • Indeholder ris-, ærte-, hampe,- og sojaproteinpulver
  • Fri for gluten, laktose og kolesterol
  • Vegansk proteinpulver
  • Smagsneutralt
  • Spar 100 kr.

Vegansk proteinpulver er perfekt til dig, der fravælger animalske produkter eller til dig, der ikke tåler mælkeprodukter og som ønsker laktosefri produkter. Din træning og kost skal naturligvis ikke snydes for proteinets mange fordele, og derfor har vi produceret forskellige veganske produkter, der alle har den høje LinusPro-kvalitet.

LinusPro Hampeprotein tilbyder en lang række fordele og betragtes som et proteinpulver på niveau med valleprotein. Studier har nemlig vist, at hampeprotein har samme positive indvirkning på din krop hvad angår opbygning og vedligeholdelse af muskelmasse. Hampeprotein anses som et komplet protein, fordi det indeholder 20 aminosyrer, hvoraf 10 af dem er essentielle aminosyrer, som din krop har særlig brug for. Er du desuden vegetar eller veganer, er hampeprotein også ideel, hvis du ønsker at øge dit indtag af protein. Du kan indtage dit protein i forbindelse med træning som en smoothie eller i bagværk, grød eller andet madlavning. Hamp Proteinpulver er smagsneutralt, og du kan derfor med fordel anvende det i din bagning, smoothies eller drikke det som shake.

LinusPro Sojaproteinen er helt fri for gluten og laktose, og er derfor ideel til brug for allergikere eller personer med laktoseintolerans. Indholdet af fedt og kulhydrater er også meget lavt, så LinusPro Sojaprotein er ideelt til brug i en lang række diæter.Sojabønner er supersunde i sig selv, men kun en lille del af bønnen er protein. Hvis du derfor er ude efter proteinet alene, skal der spises rigtig mange bønner for at opfylde behovet. Derfor er LinusPro Sojaprotein fremstillet som et såkaldt isolat, hvor selve proteinet er isoleret gennem avancerede og nænsomme filtreringsprocesser. Det færdige pulver er dermed koncentreret protein, som let og effektivt kan optages af kroppen.

LinusPro Risproteinpulver er udvundet af brune ris. Oftest forbinder man ris med kulhydrater, men i dette tilfælde behandles de brune ris sammen med enzymer, hvilket leder til en adskillelse mellem kulhydrater og proteiner. LinusPro risproteinpulver er fyldt med fibre, har et lavt indhold af fedt og er fri for gluten og laktose, hvilket gør det ideelt at anvende, hvis du er glutenallergiker eller laktoseintolerant. Produktet er letopløseligt og kan derfor nemt bruges i eksempelvis smoothies eller bagværk for at højne indholdet af protein.

LinusPro Ærteproteinpulver er 100% vegetabilsk. LinusPro Ærteproteinpulver er stort set uden fedt, og der er heller ingen ”anti-ernæringsmæssige” stoffer som for eksempel gluten, laktose og kolesterol. Det er med andre ord super sundt, og samtidig et ideelt produkt for dig, der for eksempel følger en speciel diæt eller døjer med intolerance over for gluten og/eller laktose.

Som med alle andre tilskud er det vigtigt at huske, at tilskud netop bruges til at supplere kosten og altså ikke skal bruges som erstatning for noget i den almindelige kost. Indtag derfor gerne dit veganske proteinpulver sammen med andre proteinkilder som for eksempel fisk eller bønner, så du sikrer dig, at du får en varieret og komplet kost.


DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR