LinusPro Risproteinpulver

LinusPro Risproteinpulver

100 % Vegetabilsk Risprotein
139,00 DKK
69,50 DKK
  • 100 % vegetabilsk protein
  • Koncentreret protein-isolat
  • Let optageligt protein
  • Fri for fedt, gluten og laktose

 

 

-+
På lager

SPOT-PARTI: HOLDBARHED OP TIL 5 MÅNEDER

Proteintilskud er alfa og omega i forbindelse med seriøs træning, uanset om målet er performanceforbedringer eller muskelvækst. Så drømmer du om en flot, veltrimmet og muskuløs krop, kan Risprotein fra LinusPro være et rigtig godt vegetabilsk alternativ til traditionelle proteinpulvere. Samtidig imponerer risproteiner ved at have et meget bredt spekter af de vigtige aminosyrer.

LinusPro Risprotein er 100 % vegetabilsk
Hovedparten af de traditionelle proteinpulvere er baseret på mejeriprodukter. Det er ikke tilfældet med risprotein fra LinusPro, som er udvundet af brune ris og derfor 100 % vegetabilsk. Er du veganer eller vegetar, eller ønsker du af andre grunde at anvende vegetabilsk protein, er risprotein derfor et oplagt valg. Proteinpulveret har en forbavsende god og bredspektret aminosyreprofil, som kun ses hos ganske få andre vegetabilske kilder.

Risprotein er et koncentreret isolat-pulver
Brune ris består hovedsageligt af kulhydrater, men de indeholder også en smule protein. Ved hjælp af avancerede enzym-processer og mikrofiltrering kan selve proteinen dog isoleres og opkoncentreres. Resultatet er, at du slipper for at spise flere kilo brune ris, men i stedet kan nøjes med et lille scoop proteinpulver, hvor alle de gode sager er tilbage.

Bør kombineres med andre proteinkilder
De færreste vegetabilske proteinkilder kan tilbyde det fulde spekter af nødvendige aminosyrer, og dette gælder også for risprotein, selv om det er en af de bedste vegetabilske kilder. Ønsker du at dække dit proteinbehov 100 % vegetabilsk, bør du derfor sørge for at kombinere flere forskellige kilder. Et godt bud er LinusPro Ærteprotein.

Ingen fedt, gluten og laktose i LinusPro Risprotein
Risprotein er stort set uden fedt, og der er heller intet uhensigtsmæssigt indhold af stoffer som gluten, laktose og kolesterol. Det er en stor fordel, hvis du er allergiker eller på anden vis er intolerant overfor for eksempel gluten og laktose. Alt i alt et supersundt produkt, som anvendes i mange specialdiæter.

NÆRINGSINDHOLD: Risprotein
  Pr. 100 gram
Energi 1671kJ / 399 kcal
Fedt 2,0 g
 - heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 10 g
 - heraf sukkerarter 4,0 g
Protein 80 g
Salt 0 g
Ingredienser:

100 % Risprotein

 

Risprotein er en god kilde til proteinholdige måltider. Risprotein er smagsneutralt, og du kan derfor tilsætte det til mange forskellige retter.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR