Viser alle 5 resultater

Vegansk proteinpulver

Vegansk proteinpulver er perfekt til dig, der fravælger animalske produkter eller til dig, der ikke tåler mælkeprodukter og som ønsker laktosefri produkter. Din træning og kost skal naturligvis ikke snydes for proteinets mange fordele, og derfor har vi produceret forskellige veganske produkter, der alle har den høje LinusPro-kvalitet.

Er du i tvivl om, hvorvidt det bedste veganske proteinpulver for dig er sojaprotein, risprotein, hampeprotein eller ærteprotein? Så kan du læse mere om de spændende produkter længere nede på siden.

-18%
556,00 DKK 456,00 DKK
-29%

Vegansk proteinpulver – mindst lige så effektivt 

Det var tidligere opfattelsen, at plantebaseret proteinpulver var en smule bagefter markedets andre produkter. Det var ganske enkelt ikke på samme niveau i forhold til smag og næring, men dette er dog ikke længere tilfældet. 

At opbygge muskelmasse uden brug af kød er ikke bare en slags nødløsning for vegetarer, veganere og allergikere; i dag er det faktisk en effektiv måde at blive større på. Vegansk proteinpulver fra LinusPro har i særdeleshed tre kvaliteter, nemlig smag, tekstur og mulighederne for at blande produktet op.

Derudover er plantebaseret pulver proppet med vitaminer, mineraler, fibre, omega-3-fedtsyrer, mælkesyrebakterier og grønne tilskud (bedre kendt som green powders). Derudover er produkterne 100% laktosefri. 
Der er med andre ord tale om et ægte kvalitetsprodukt, som på ingen måde hæmmer dine træningsresultater. 

Øg muskelmassen med plantebaseret proteinpulver

For at få det optimale ud af styrketræningen er det vigtigt at vælge det rigtige proteinpulver. Om pulveret har et par ekstra gram lysin eller ej (en slags syre, der findes i især vegetarprodukter, som kommer i forskellige mængder afhængig af produktet), vil ikke påvirke hverken træningen eller opbygningen af muskelmassen - hverken hos den professionelle atlet eller hos almindelige personer, som træner på regelmæssig basis.  

Du kan altså frit vælge mellem vegetabilsk protein fra soja, ærter eller noget tredje - det kommer helt alene an på, hvad du foretrækker. 

Hvis du vil opgradere din sunde og rene kost med mere end vegansk proteinpulver, kan du overveje at supplere med FIJI VAND. Det er intet mindre end verdens reneste vand, tappet direkte fra Fijis uberørte regnskov.

Hvad er det bedste veganske proteinpulver?

Protein kan udvindes fra mange forskellige vegetabilske kilder, men nogle er dog bedre end andre. Hos LinusPro producerer vi vegansk proteinpulver fra ærter, soja, ris og hamp. Kombinationen af disse planters indhold og vores produktionsmetoder samt høje kvalitetskrav gør, at disse tre typer alle er sikre kilder til ekstra protein. 

Sojaproteinpulver
Soja har i mange år været en vigtig del af den vegetariske og veganske kost, og derfor kommer det heller ikke som den store overraskelse, at den næringsrige sojabønne også er en glimrende kilde til produktion af vegansk proteinpulver. 

Soja proteinpulver har en aminosyreprofil, som er præcis lige så flot og effektiv som WHEY produkternes. Derfor kan du roligt udskifte valle med soja uden at bekymre dig om resultaterne. 

Denne type vegansk proteinpulver er naturligvis oplagt at indtage efter din træning, men du kan også sagtens bruge den på andre tidspunkter – eksempelvis i forbindelse med din madlavning. Særligt hvis din kost ikke indeholder kød, er det super vigtigt at få protein fra andre kilder. Så hvorfor ikke tilsætte lidt i dine grøntsagsfrikadeller eller squashtærte?

Ærteproteinpulver
Du har måske lagt mærke til, at proteinpulver baseret på ærter oftere og oftere fanger dit blik på butikshylderne. Den øgede popularitet skyldes, at ærter er lette at dyrke, samt at pulveret er knapt så omkostningsfuldt at producere. 

Det er dog ikke kun produktionsfordelene, der gør, at du med fordel kan vælge denne form for plantebaseret proteinpulver. Ernæringsmæssigt har ærteprotein også en glimrende aminosyreprofil, fordi det netop kommer fra ærter, som er en af de vigtigste kilder i verden til protein. 

Det særlige ved ærteproteinpulver er, at det er fremstillet gennem et isolat. Det betyder, vi har filtreret produktet på en måde, som efterlader det færdige pulver som koncentreret protein til trods for, at netop protein faktisk kun fylder en brøkdel af hele ærteplanten.

Risproteinpulver
Ris er ikke kendt som et produkt fyldt med protein, men du skal huske på, at når du køber proteinpulver baseret på ris, så får du kun det gode protein. Alt det andet er cuttet fra. Derudover er det også vigtigt at bemærke, at denne form for protein har en bredspektret aminosyreprofil. 

En anden fordel ved denne type vegansk proteinpulver er, at risprotein er nemmere at fordøje, hvilket betyder, at det bedre og nemmere optages i kroppen. Hvis du til tider oplever problemer med maven, er risproteinpulver altså et godt bud på en løsning. 

Snig det derfor gerne ind i din madlavning og bagning. Der er stortset intet fedt i produktet, og med dets smagsneutrale egenskab, kan du nemt tilføje det i alt fra aftensmaden til desserten eller morgenmaden.

Hampeprotein

Hamp proteinpulver tilbyder en lang række fordele og betragtes som et proteinpulver på niveau med valleprotein. Studier har nemlig vist, at hampeprotein har samme positive indvirkning på din krop hvad angår opbygning og vedligeholdelse af muskelmasse. Hampeprotein anses som et komplet protein, fordi det indeholder 20 aminosyrer, hvoraf 10 af dem er essentielle aminosyrer, som din krop har særlig brug for. Er du desuden vegetar eller veganer, er hampeprotein også ideel, hvis du ønsker at øge dit indtag af protein. Du kan indtage dit protein i forbindelse med træning som en smoothie eller i bagværk, grød eller andet madlavning. Hamp Proteinpulver er smagsneutralt, og du kan derfor med fordel anvende det i din bagning, smoothies eller drikke det som shake.

Husk at variere din kost

Uanset hvilken type vegansk proteinpulver du vælger, er det vigtigt at huske på, at der blot er tale om et supplement. Det anbefales derfor også, at du vælger proteintypen baseret på andet end det, du normalt spiser. Spiser du eksempelvis tofu og drikker sojamælk, bør dit proteinpulver ikke være baseret på soja. 

Det handler nemlig om at variere dit indtag – og det er heldigvis nemt med hele tre forskellige slags vegansk proteinpulver fra LinusPro. Derudover er det også en god idé at tilføre din kost ekstra vitaminer og mineraler gennem kosttilskud.