LinusPro sojaproteinpulver

LinusPro Sojaproteinpulver

100 % vegetabilsk proteinpulver
139,00 DKK
  • 100 % vegetabilsk proteinkoncentreret
  • Laktosefri
  • Let optageligt protein
  • Fri for fedt, gluten og laktose
På lager

Der er ingen vej uden om proteintilskud, hvis du ønsker et effektivt redskab i arbejdet med at forme kroppen på en optimal måde, hvad enten du går efter et sundt vægttab, en flot krop eller muskelvækst. Men det kan være svært at få protein nok, især hvis du har valgt et liv som vegetar eller veganer.

Har du det, er Sojaproteinpulver fra LinusPro et godt bud på et sundt tilskud, der giver dig masser af de vigtige proteiner, uden at du skal gå på kompromis med din overbevisning og livsstil. Sojaproteinpulver er en del af vores Superfood-serie.

Sojaprotein fra LinusPro er 100 % vegetabilsk

Der kan være mange grunde til, at du måske ønsker at undgå animalsk protein. Mange vælger af etiske grunde at leve som vegetar eller veganer, og her kan det være ekstra svært at få de vigtige proteiner implementeret i diæten. Med LinusPro Sojaprotein har du en 100 % vegetabilsk proteinkilde med en flot aminosyreprofil, som er akkurat lige så god som de mere traditionelle WHEY-produkter.

LinusPro Sojaprotein sætter nye standarder for kvalitet

Soja har historisk set haft et dårligt ry i visse kredse, men det er helt uberettiget. Det dårlige ry hænger sammen med, at soja har været meget brugt i billig dyrefoder med en tvivlsom fremstillingsproces. Moderne fremstillingsprocesser med henblik på menneskelig konsum kan på ingen måde sammenlignes, og kvaliteten af proteinpulveret i LinusPro Sojaprotein er fremragende.

Koncentreret protein-isolat i Sojaprotein fra LinusPro

Sojabønner er supersunde i sig selv, men kun en lille del af bønnen er protein. Hvis du derfor er ude efter proteinet alene, skal der spises rigtig mange bønner for at opfylde behovet. Derfor er LinusPro Sojaprotein fremstillet som et såkaldt isolat, hvor selve proteinet er isoleret gennem avancerede og nænsomme filtreringsprocesser. Det færdige pulver er dermed koncentreret protein, som let og effektivt kan optages af kroppen.

LinusPro Sojaproteinpulver er fri for fedt, gluten og laktose

Sojaproteinen fra LinusPro er helt fri for gluten og laktose, og er derfor ideel til brug for allergikere eller personer med laktoseintolerans. Indholdet af fedt og kulhydrater er også meget lavt, så LinusPro Sojaprotein er ideelt til brug i en lang række diæter.

Kombiner med andre proteinkilder for optimal sundhed

Sojaprotein fra LinusPro er en perfekt kilde til proteiner, og kan dermed i princippet benyttes som eneste proteinkilde. Det er dog altid en god ide at sørge for varieret kost, så benyt gerne sojaprotein med andre proteinkilder. Et eksempel kunne være ærteprotein, der ligesom sojaprotein er 100 % vegetabilsk og uden gluten og laktose.

Brug Sojaprotein fra LinusPro i madlavningen

LinusPro Sojaprotein kan ligesom andre proteinpulvere opblandes i en shake og indtages umiddelbart. Men proteinen tåler også opvarmning, så den kan bruges som en sund tilsætning til frikadeller, pandekager og meget andet. Så brug fantasien, og få endnu mere protein ind i kosten. Det mætter, og sparer samtidig på både fedt og kulhydrater.

Se flere varianter af vegansk proteinpulver her.

NÆRINGSINDHOLD: Sojaprotein
  Pr. 100 gram
Energi 1672 kj / 400 kcal
Fedt 3,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,9 g
Kulhydrat 1,0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 90 g
Salt 1,7 g

 

Ingredienser:

100% Sojaproteinisolat 

 
Typisk aminosyreprofil pr. 100 gram:
Essentielle aminosyrer (EAA):
Alanine 3.8 g
Arginin 6.7 g
Aspartic acid 10.2 g
Cystiene 1.1 g
Clutamic acid 16.8 g
Glycine 3.7 g
Histidine 2.3 g
Isoleucine  4.3 g
Leucine 7.2 g
Lysine 5.5 g
Methionine 1.2 g
Phenylaline 4.6 g
Proline 4.5 g
Serine 4.6 g
Threonine 3.0 g
Tryptophan  1.2 g
Tyrosine 3.3 g
Valine 4.4 g

LinusPro Sojaprotein kan ligesom andre proteinpulvere opblandes i shakes. Proteinpulveret tåler også opvarmning, hvilket gør at kan bruges som en sund tilsætning til frikadeller, pandekager og andre opskrifter. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

30-35 gram pulver afmåles med den tilhørende måleske, og indholdet blandes med 250 ml vand​.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR