Veganske proteinbarer

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Veganske proteinbarer: Stil sulten på farten med god samvittighed

Kommer du tit til at købe mad på farten, som måske ligger i den forkerte ende af kostpyramiden? Det kan være svært at dy sig, når man har for travlt og maven rumler. Men det kan du heldigvis undgå, hvis du altid lige har en proteinbar med i tasken. 

Hos LinusPro har vi i mange år produceret kosttilskud og proteinholdige produkter – og det gælder selvfølgelig også veganske proteinbarer. Kig dig lidt omkring på siden her. Vi er sikre på, at der er en proteinbar, der falder i din smag. Er du på udkig efter endnu flere veganske, lækre kosttilskud og produkter? Tag et kig på vores udvalg af Vegan Nordic Protein.

Vores proteinbarer er veganske, sunde og pakket med smag

De proteinbarer, du finder i vores udvalg, kan købes i forskellige mængder. En proteinbar kan hurtigt blive en kedelig fornøjelse at indtage – men det gælder ikke for dem, du finder her på siden. De sunde snacks er udviklet med omtanke på det hele – inklusiv smag. 

Alle proteinbarerne på siden er veganske. Har du særlige forbehold i din kost? Her på siden finder du også veganske proteinbarer uden gluten eller med et lavt kalorieindhold.

Hvornår skal du spise en proteinbar?

Der er mange situationer, hvor en proteinbar kan være din redning. Det er både til dig, der træner regelmæssigt, men det er også en fed snack at have til dig, der er meget på farten.

Spis eksempelvis en proteinbar, hvis:

  • Du ikke får nok protein: Spis en proteinbar som tilskud til dit daglige proteinindtag
  • Du ikke har tid til morgenmad: Spis en proteinbar - gerne med noget ved siden af
  • Du skal træne – både før og efter træning
  • Du er på farten og har brug for en snack

Husk altid på, at en proteinbar ikke kan erstatte dine måltider regelmæssigt – men det kan være en fantastisk snack eller mellemmåltid, når den lille sult skal stilles. 

Hav et par veganske proteinbarer ved hånden – klik en proteinbar hjem i dag

Vil du gerne have veganske proteinbarer, der smager som en drøm og giver dig rigeligt med protein – uden en stor mængde kalorier? Så er det veganske proteinbarer fra LinusPro, du skal have fat i. 

Bestiller du for mere end 399 kroner, betaler vi fragten for dig. Har du brug for hjælp? Eller har du spørgsmål til os? Ring på 20 72 33 83, eller skriv til info@linuspro.dk.

0