Pure Pharma G3 Pulver af spinat, grønkål og persille Neutral

PUORI G3

259,00 DKK
129,50 DKK
  • Alt det gode fra det grønne
  • Vitaminer, mineraler og fibre
  • Booster helbredet
  • Nemt at anvende
På lager

Tre ingredienser – økologisk spinat, grønkål og persille. Absolut intet andet.

PUORI G3 er et kosttilskud lavet på nogle af de mest næringsrige grønne grøntsager, som er nænsomt tørret til et pulver. Hver skefuld er pakket med alt det gode fra spinat, grønkål og persille. Grøntsager er vigtige for vores sundhed, men det kan for de fleste være svært at få de anbefalede mængder i en travl hverdag, især af de mørkegrønne grøntsager, der er rige på vigtige vitaminer, mineraler og fibre. Indholdet af netop spinat, grønkål og persille i PUORI G3 bidrager til at booste dit daglige indtag. Helt naturligt – ingen konserveringsmidler eller kunstige tilsætningsstoffer. Pulveret er nemt at bruge og mulighederne er mange. Prøv at blande PurePharma G3 i din smoothie, i en shake, i hjemmebag eller i madlavningen. Pulveret kan også blandes direkte i et glas vand.

PUORI G3 fås i 2 varianter – en med neutral smag og en variant tilsat lemon-/limesmag og et strejf af økologisk kokospalmesukker.

NÆRINGSINDHOLD - pr. daglig dosis (1 måleske/6 g) Pr. 100 g
Energi 1409 kJ / 337 kcal
Fedt 5 g
 - heraf mættede fedtsyrer 0,7 g
Kulhydrater 50 g
 - heraf kostfibre 6 g
 - heraf sukkerarter 9 g
Protein 22 g
Salt 2 g
Ingredienser:

Spinat (spinacia oleracea), grønkål (brassica oleracea var. acephala), persille (petroselinum crispum).

Anbefalet daglig dosis til voksne og børn over 11 år: Bland 1 måleske G3 (6 g) i en smoothie, i vand eller i sportsdrik. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn. Opbevares uden for små børns rækkevidde ved stuetemperatur og beskyttet mod direkte sollys.

DANSK PRODUCERET HURTIG LEVERING, 1-3 DAGE GRATIS FRAGT OVER 500 KR