Viser alle 2 resultater

Weight Gainer

Hører du til dem, der har vanskeligt ved at opnå kalorieoverskud, fordi du skal spise mere, end du har lyst til? Eller har du generelt bare svært ved at tage på? Så er LinusPro Weight Gainer produktet for dig. Produktet er specielt fremstillet til at hjælpe med vægtøgning i forbindelse med træning, uden at du skal fyldes med de forkerte ting.

-50%
Ikke på lager
199,00 DKK

Pris fra 149,- ved køb af 8 stk.


Hvad er Weight Gainer?

Weight Gainer er en kombination af protein og kulhydrat i pulverform. Weight Gainer er super effektiv, hvis du har svært ved at tage på og træner hen mod et mål om øget muskelmasse.

Ønsker du stor muskelvækst, kræver det et dagligt kalorieoverskud, så kroppen har noget at arbejde med, når den skal opbygge muskelmasse. Er du meget aktiv i hverdagen, kan det være svært at indtage tilstrækkeligt med kalorier og derfor er tilskud som LinusPro Weight Gainer et perfekt supplement til din daglige kost og træning.

Mange forveksler proteinpulver og Weight Gainer, men selvom de minder om hinanden, er de to kosttilskud langt fra ens. 

PROTEINPULVER øger proteinindholdet og bidrager dermed til øget muskelvækst, mens Weight Gainer øger både protein- og kalorieindholdet og derfor bidrager til øget muskelvækst, men også vægtforøgelse. 

Er du nysgerrig på, hvad proteinpulver tilbyder, kan du med fordel læse vores store proteinguide, der giver inspiration til, hvordan du kan bruge det og hvordan du opnår de bedste resultater.

LinusPro Weight Gainer

LinusPro Weight Gainer er fremstillet med et mål om at gøre det nemt at indtage mange kalorier med henblik på at opnå et godt kalorieoverskud uden at skulle kæmpe med at spise en masse ekstra mad, hvis man ikke har lyst.

Med Weight Gainer fra LinusPro fokuseres der på at give din krop de påkrævede makronæringsstoffer, der giver dig mulighed for at tage på i vægt, så du kan øge din muskelmasse.

Du finder vores LinusPro Weight Gainer i to forskellige smagsvarianter:

  • Vanilje
  • Chokolade

Begge varianter indeholder masser af komplekse kulhydrater og letoptagelige proteiner, som giver dig de bedste forudsætninger for at øge din vægt på den rigtige måde. Desuden er der sparet på fedtindholdet, så du ikke ender med at indtage en masse dårlige kalorier, der ikke gavner dig i din træning. 

Du kan også få produktet som en del af vores Muskelpakke, der, ud over Weight Gainer, også indeholder LinusPro WHEY100 og LinusPro Creatine.

Hvordan indtages Weight Gainer?

Der er ikke et bestemt tidspunkt, hvor det er mest eller mindst virkningsfuldt at indtage Weight Gainer. Overordnet kan man sige, du har to muligheder:

I forbindelse med træning: Weight Gainer kan indtages lige efter træning, når dine muskler har brug for næring for at kunne vokse og genopbygges. Til dette formål er det oplagt at have EN SHAKER med i træningscenteret, så du hurtigt kan blande vand i pulveret, når træningen er klaret, og derved indtage en god portion kalorier, uden det kræver for meget.

Løbende gennem dagen: Du kan også vælge at indtage Weight Gainer flere gange i løbet af dagen. Det er en hurtig kilde til de kalorier, din krop har brug for, når den skal opbygge muskelmasse og da kalorierne optages på samme måde uanset hvornår på dagen, de indtages, kan du passe det ind i dagens planer og gøremål, som du har lyst til.

Det er op til dig, hvordan du ønsker at indtage din Weight Gainer. En nem og hurtig løsning er at blande det op med vand, mælk eller juice og tage det med som en shake. Mange foretrækker netop denne løsning, både fordi det ikke kræver forberedelse, men også fordi man på denne måde nemt og hurtigt kan indtage en god mængde kalorier. 

Når man starter sit træningsprojekt og pludselig skal til at indtage mange flere kalorier, end man har været vant til, kan det være svært at få spist nok gange i løbet af dagen. Derfor er en shake med Weight Gainer en god løsning, som hverken kræver forberedelse eller ekstra måltider gennem dagen. Du kan også supplere dit indtag med eksempelvis PROTEINBARER, som du også kan finde i EN ØKOLOGISK VARIANT.

Hvor meget Weight Gainer skal man indtage?

Mængden af Weight Gainer, du har brug for, afhænger af forskellige faktorer som køn, alder og vægt. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i dit personlige behov, før du begynder at supplere din kost. Dette gælder ikke kun for Weight Gainer, men generelt for alle kosttilskud.

Der findes mange beregnere, der kan fortælle dig, hvad dit daglige kaloriebehov er. Ud fra dette, kan du finde ud af, hvor meget Weight Gainer, du skal spæde din kost op med. Det er dog vigtigt at huske, at det netop kun er et tilskud til kosten og din primære kilde til næringsstoffer skal derfor stadig være en god og varieret kost.