Viser alle 9 resultater

Whey proteinpulver

-5%
Gratis fragt
229,00 kr.
/ måned
-16%
449,00 kr.
-19%
Gratis fragt
429,00 kr.
Ikke på lager

LinusPro WHEY100 er blandt de mest populære valleproteinpulvere på markedet – og det med god grund. Balancen mellem pris og kvalitet er perfekt, så du får virkelig meget protein for pengene. LinusPro WHEY100 proteinpulver kan bruges af alle, uanset om der er tale om professionel bodybuilding eller almindelig styrketræning i dagligdagen. 

LinusPro WHEY100 er blandt de mest populære proteinpulvere på markedet – og det er med god grund. Balancen mellem pris og kvalitet er perfekt, så du får virkelig meget protein for pengene. LinusPro WHEY100 proteinpulver kan bruges af alle, uanset om der er tale om professionel bodybuilding eller almindelig styrketræning i dagligdagen. Derudover er WHEY proteinpulver et godt supplement til kosten, hvis man ønsker et nemt proteintilskud. 

Masser af anvendelsesmuligheder

Den mest almindelige måde at indtage WHEY proteinpulver på, er ved at blande pulveret op i vand eller mælk og drikke det under eller umiddelbart efter træningen. Bland 30-35 gram pulver i 250 ml væske og omrør til pulveret er opløst. 

Vi anbefaler, at du bruger vores LinusPro Plast shaker, da den er specialfremstillet med en rist, der opløser pulveret hurtigere. Desuden er den oplagt til træningen, så du kan shake din drik og tage den med rundt i træningscenteret, uden at skulle tænke på at hælde drikken fra én beholder til en anden.

Du kan justere forholdet mellem væske og pulver, hvis du ønsker en kraftigere eller mildere smag. Prøv dig frem og find det blandingsforhold, der passer bedst til dig. Brug en afkølet væske for at opnå den bedste smag. 

Er du ikke til proteinshakes, eller vil du gerne bruge WHEY proteinpulver på flere forskellige måder, er det bare med at tænke kreativt. WHEY100 proteinpulver er super lækkert i eksempelvis pandekager eller vafler, men du kan også bruge det i bagværk generelt, eller som drys på din yoghurt om morgenen. Et alternativ til proteinshakes er desuden smoothies, hvor du bruger de ingredienser, du normalt bruger, og tilsætter en scoop WHEY proteinpulver. 

Uanset hvordan du indtager dit proteinpulver, skal du overveje, hvilken smag du vil have. Du finder vores PURE WHEY100 proteinpulver i de fire klassiske smage: kakao, vanilje og blåbær.
Hvilken variant der er den bedste, afhænger af din personlige smag. Alt efter hvad du skal bruge proteinpulveret til, kan det også være en god idé at overveje, hvilken smag der passer bedst. 

Du kan også supplere dit proteinindtag med vores lækre proteinvand, som også findes i flere forskellige smagsvarianter. Derudover kan du også prøve vores proteinbarer, som er en god og hurtig løsning på farten, når der ikke er tid til at bage proteinpandekager. 

Størrelser

Vores WHEY proteinpulver fås i poser med 1 kg eller breve med afmålte scoops på 30 g. Med kiloposerne får du proteinpulveret lidt billigere, mens fordelen ved de små breve er, at de er nemme at tage med i tasken til træning eller på arbejde. Desuden er holdbarheden en smule længere ved de små breve, da de bruges med det samme og ikke står åbne i længere tid. Du skal dog ikke være bange for at købe en pose med 1 kg – hvis du bruger af den jævnligt, kan du sagtens tømme den før udløbsdatoen. Brevene med afmålte scoops kommer i kasser med 20 stk. 

Fremstilling og indhold

WHEY proteinpulver er instant, hvilket gør at det er nemt at opløse i væske. Det er med til at øge kvaliteten for produktet, da det er din garanti for at du ikke får klumper i din proteinshake og dine proteinpandekager. 

Det præcise indhold i WHEY proteinpulver varierer fra variant til variant, men overordnet set finder du to typer: 

PURE WHEY100

Vores PURE WHEY100 består af minimum 89% valleproteinkoncentrat, udvundet af mælk. Vallekoncentratet gennemgår milde filtreringsprocesser, så proteinindholdet koncentreres mest muligt og produktet opnår den højeste renhed. PURE WHEY100 har et højt indhold af essentielle aminosyrer, som er de aminosyrer vores krop skal bruge, men ikke selv kan danne. Derudover indeholder WHEY100 også forgrenede aminosyrer.

PRO WHEY100

PURE WHEY100 består af mindst 93% valleproteinkoncentrat fra mælk. Fremstillingen af WHEY100 er den samme for vores PRO WHEY100, så også her er du sikret høj kvalitet og renhed i produkterne. Ligesom PURE ovenfor, indeholder WHEY100 også både essentielle og forgrenede aminosyrer.

Økologisk

Vi har også økologisk proteinpulver, som giver dig alle de gode egenskaber fra de klassiske WHEY proteinpulvere, men i en organisk, smagsneutral udgave.

9