WHEY100 Spirulina

Spirulina er en fantastisk superfood og en naturlig kilde med vigtige næringsstoffer, der bidrager med en lang række fordele for både din krop og dit sind. Spirulina er en alge, ofte kendt som den blågrønne alge, der indeholder intet mindre end ni essentielle aminosyrer, som din krop har brug for. Med Spirulina WHEY100 kan du indtage protein samtidig med, at du bliver beriget med Vitamin B1, Vitamin B2 og Vitamin B3 samt kobber og jern. Foruden dette er Spirulina også en unik og naturlig kilde fyldt med antioxidanter, som blandt andet er med til forebygge kronisk inflammation og alvorlige sygdomme.

Proteinpulveret, Spirulina WHEY100, fås med pistaciesmag og i en pakke med 500 gram. Proteinpulveret blandes med vand eller anden væske, og kan indtages i forbindelse med træning eller som et tilskud til din kost.

Spirulina WHEY100 er anbefalet til gravide, ammende, mødre, ældre, børn i voksealderen, vegetarer og sportsudøvere, som ønsker at øge indtagelsen af vitaminer og mineraler. Se mere om spirulina her.